Sıfırıncı Gün’e Sürpriz Oyuncu

Sıfırıncı Gün’e Sürpriz Oyuncu
Tv 8 ekranlarının yeni başlayan polisiye dizisi Sıfırıncı Gün’ün kadrosuna eski bir Türkiye Güzeli katılıyor. Sema Şimşek Sıfırıncı Gün dizisinde.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve çarşamba akşamları ekrana gelen ancak daha sonra kanal tarafından Cuma akşamlarına alınan Sıfırıncı Gün dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Reytingleri beklendiği gibi gelmeyen ve final yapacağı açıklanan dizinin kadrosuna yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Acun medya tarafından hazırlanan e yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun’un yer aldığı polisiye türündeki dizinin senaryosunu Atasoy Koç kaleme alıyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin yazar kadrosuna yeni kalemler dahil olurken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncuyla güçlendi. Diziye Yiğit Özşener’in canlandırdığı Ejder karakterinin eşi Derya olarak güzel oyuncu Sema Şimşek dahil oldu. Güzel oyuncunun yeni bölümle birlikte dizide rol alacağı ve seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Sıfırıncı Gün Değişiyor

Acun medya tarafından hazırlanan ev Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan iddialı dizi Sıfırıncı Gün yayınlanmaya başladığından itibaren büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Dizi aldığı reytinglerle adeta yıkımı yaşarken kanal dizinin yayın gününü apar topar Çarşamba gününden cuma akşamına aldı. Ancak gelen reytinglerde yükselme olmayınca diziyle ilgili değişiklikler yaşanmaya başladı. Önce yazar kadrosu güçlendirildi ve ardından diziye yeni isimler katıldı. Öbür taraftan dizinin adının da değişeceği öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu Cuma akşamı yayınlanacak dizinin bölümü ilerlerken Sıfırıncı Gün olana dı Birinci Gün şeklinde değişecek. Böyle bir uygulama ilk kez denenirken bundan sonra dizinin adının değişip değişmeyeceği ise bilinmiyor. Sıfırıncı Gün Cuma akşamı saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Sema Şimşek Kimdir?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Sıfırıncı Gün dizisinin kadrosuna Derya olarak dahil olan Sema Şimşek 26 Şubat 1976 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından 1994 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmuş ve ardından mankenlik ve modellik yapmaya başlamıştır. Daha sonra dizilerde yer almaya başlayan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Sema Şimşek’in rol aldığı yapımlar arasında, Azad, İstanbul Şahidimdir, Kurtlar Vadisi Pusu, Komşular, Savaşçı, Avlu, Destan, Vebal, Tehlikeyle Flört, Terkedilmiş, Dabbe 6 ve Zebun yer almaktadır.

31-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar