Tolgahan Sayışman ölümden döndü

Tolgahan Sayışman ölümden döndü
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman trafik kazası geçirdi. Aracı takla atan Tolgahan Sayışman ve arkadaşı ölümden döndü. İşte detaylar…

Sevilen oyunculardan biri olan Tolgahan Sayışman üzücü bir haberle gündeme geldi. Tolgahan Sayışman ve arkadaşı geçen hafta trafik kazası geçirdi. Tolgahan Sayışman ve arkadaşı İzmir dönüş yolunda kaza yaptı. Araçları takla atan Sayışman ve beraberinde bulunan arkadaşı emniyet kemerleri takılı olduğu için kazadan yara almadan kurtulmayı başardı. Bir iş görüşmesi için İzmir'e giden Tolgahan Sayışman Tuncay isimli arkadaşıyla dönüş yolunda talihsiz bir kaza yaşadı.

Tolgahan Sayışman manevra yapınca araç takla attı

Yalova yakınlarında Tolgahan Sayışman'ın kullandığı otomobil takla attı. Yol üzerinde kaza yapan başka bir araca çarpmamak için manevra yapan Sayışman'ın yönetimindeki araç takla atarak yoldan çıktı. Kazayı hafif yaralarla atlatan ikiliyi emniyet kemeri ve otomobilde bulunan hava yastıklarının kurtardığı öğrenildi. Hürriyet'in haberine göre kaza sonrası olay yerine polis ekipleri de intikal etti. Polis ve Jandarma yardımıyla araçları çekilen ünlü oyuncu ve arkadaşı hastaneye götürüldü. Hastanede tetkikleri tamamlanan Sayışman ve arkadaşı Tuncay özel bir araçla evlerine gönderildi.  

Tolgahan Sayışman'dan aile pozu

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman geçen hafta geçirdiği kazanın ardından eşi ve çocuğuyla ilk kez görüldü. Tolgahan Sayışman, evinin bahçesinde eşi ve çocuğuyla birlikte görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Kar yağışının ardından bahçesinde ailecek karın keyfini çıkaran Sayışman'ın sağlık durumunun iyi olduğu bu fotoğraflarda da görüldü. Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan'la oldukça mutlu görünüyordu. Ünlü oyuncunun takipçileri de bu güzel aile pozuna çok sayıda yorum yaptı ve fotoğraf yüzlerce beğeni aldı.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Talihsiz bir kaza geçiren ve adeta ölümden dönen Tolgan Sayışman birçok dizi ve film projesinde yer alan sevilen oyunculardan. 19 Aralık 1981 doğumlu olan Sayışman, televizyon ve sinema oyuncusu ve modeldir. Oyunculuk eğitimi alan Sayışman, Esir Kalpler dizisi ile televizyon dünyasında yer almaya başladı. 2014 yılında Lale Devri dizisinde yer alan Sayışman, 2016 yılında Show Tv'de yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisinde başrol oyuncusu oldu. Tolgahan Sayışman 13 Şubat 2017'de Almeda Abazi ile Los Angeles'ta evlendi.

19-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar