Tolgahan Sayışman TRT 1 Dizisi Şampiyon İçin İzleyicilere İnanılmaz Bir Söz Verdi!

Tolgahan Sayışman TRT 1 Dizisi Şampiyon İçin İzleyicilere İnanılmaz Bir Söz Verdi!
TRT 1'de izleyici ile buluşan Şampiyon Dizisi'nin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman izleyicilere inanılmaz bir söz verdi. Detaylar haberimizde!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan ve BSK Yapım tarafından hazırlanan Şampiyon Dizisi heyecanla takip edilmeye devam ediliyor. Her ne kadar reytingleri iyi olmasa da kendine has bir izleyici kitlesi edinen Şampiyon özellikle gençler tarafından oldukça seviliyor. Dizinin oyuncu kadrosunu Tolgahan Sayışman, Yıldız çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı ve Emir özyakışır gibi usta isimler rol alıyor. Sezona uzun bir hazırlık döneminin ardından oldukça iddialı bir şekilde başlayan dizi ilk yayın günü olan Perşembe reytinglerinin kötü olması sebebiyle Pazar gününe alınmıştı. Gençler tarafında heyecanla takip edilen dizinin başrol oyuncusu Tolgahan sayışman geçtiğimiz günlerde Mardin'de düzenlenen bir organizasyonda kendini izleyen Mardinli gençlere inanılmaz bir söz verdi. İşte detaylar!

Tolgahan Sayışman'dan Mardinli Gençlere Büyük Söz!

TRT 1 ekranlarında pazar akşamları izleyici ile buluşan ve senaryosu Alphan Dikmen ve Başak Angigün tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenliğini Ketche üstleniyor. Dizi oğlunun hastalığı için boksa ara veren eski bir boksörün hikayesini konu alıyor. Dizinin başrolünde yer alan Tolgahan sayışman geçtiğimiz günlerde Erkan Avcı, Alphan Dikmen ve Çağrı Bingüller ile birlikte Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bir etkinliğe katıldı. Etkinlikte Mardinli öğrencilerle de buluşan ünlü oyuncu Tolgahan sayışman'a burada bir plakette takdim edildi. Gençlerin yoğun isteği üzerine usta oyuncu Şampiyon Dizisi'nde yayınlanacak bir boks sahnesinin çekiminin Mardin'de yapılacağı sözünü verdi. 

Şampiyon Dizisi'nin Boks maçı Mardin'de Çekilecek!

TRT 1'in heyecanla takip edilen başarılı dizilerinden Şampiyon'un yayınlanan bölümleri seyirci tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son bölümlerinde özellikle Fırat ve Derviş arasında yaşanan gerilim dikkat çekiyor. Fırat, Derviş'in oğlunun dedesi olduğu gerçeğini öğrenmesi ikili arasında fırtınalar yaşanmasına sebep olur. Fırat Derviş'e hesap sormak istemektedir. Dizide her bölüm ilgiyle takip edilen bosk sahneleri ise özellikle gençler tarafından sevilerek takip ediliyor. Bu gençlerden olan Mardinli Gençler'de geçtiğimiz günlerde şehirlerinde düzenlenen bir etkinlikte yer alan Tolgahan Sayışman'dan (Fırat) Mardin'de dizinin bir boks sahnesi çekileceği sözünü aldı. Çekilecek sahnede Mardinli Gençlerin ise figüran olarak rol alacağı öğrenildi. Sahnenin ne zaman çekileceği konusunda ise bir bilgi bulunmuyor. Konuyla ilgili gelişmeleri canlitv.com adresinden takip edebilirsiniz.

26-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar