Mahmut Tuncer’den İbrahim Tatlıses İle İlgili Kafa Karıştıran Cevaplar

Mahmut Tuncer’den İbrahim Tatlıses İle İlgili Kafa Karıştıran Cevaplar
Ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in İbrahim Tatlıses hakkında konuştukları ve kırgın olduğunu söylemesi magazin basınında geniş yer buldu.

Magazin dünyasında gün geçmiyor ki yeni bir polemik ortaya çıkmasın ve sayfalar bu haberin detaylarıyla, sosyal medya da bu onuyla ilgili yazılanlarla dolup taşmasın. Takipçilerin de oldukça merakla takip ettiği bu polemikler magazinin özünde var ve bu konular her an fazlasıyla takip ediliyor. Son günlerde peş peşe magazin haberleriyle günden olan İbrahim Tatlıses’le ilgili bir haber de ünlü türkücü Mahmut Tuncer cephesinden geldi. Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer İbrahim Tatlıses ile ilgili sorulan sorulara verdiği cevaplarla aralarında ne olduğunu ne tam anlattı ne de tam olarak anlatmadı. Arada bir durum gibi görünen cevaplar da bir anda magazin basınının arayıp da bulamadı konu olarak sayfalara yansıdır. Ayrıca sosyal medyada da konu sıklıkla konuşulmaya başlandı. Peki Mahmut Tuncer İbrahim Tatlıses ile ilgili neler söyledi? İşte cevabı!

Ne Söyledi Ne Söylemedi!

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer bir zamanlar aralarından su sızmayan İbrahim Tatlıses’e kırgın olduğunu açıkladı. Ünlü türkücü bir programda konuyla ilgili sorulan sorulara cevap verdi. Mahmut Tuncer kendisine sorulan İbo Show’a konuk olur musun şeklindeki bir soruya “baş tacı. Bize emeği çoktur. Saygımız sevgimiz sonsuz ama beni çağırırsa gitmem. Belki çağırdı, ben gitmedim” ifadelerini kullanarak kafaları karıştırdı. Daha sonra başka bir televizyon programına konuk olan ünlü türkücü yine konuyla alakalı olarak sorulan sorulara cevap verdi. İbrahim Tatlıses’in yeniden ekranlarda olmasıyla ilgili bir soruya ünlü türkücü Mahmut Tuncer “iyi buluyorum ama baştan pazarlık edeyim, ben şu anda görüşmüyorum ve konuşmuyorum. Her şeyden önce yapmış olduğu program kendisi için moral olarak çok iyi” ifadelerini kullandı.

Zaman Zaman Seyrediyorum

Mahmut Tuncer konuyla ilgili konuşurken ara sıra İbo Show’u seyrettiğini dile getirdi. Ünlü türkücü “fazla seyretmiyorum çünkü maçlar başlıyor. Evde de seyrediyorlar. Küs olsak da severiz. Ama biz şu anda görüşmüyoruz” diye konuştu. Program sunucusunun görüşürsünüz sözleri üzerine de “yok yok görüşmeyiz” ifadelerini kullandı. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hakkında şu ifadeleri kullandı “ben çok kırıldım, ben daha önce hastanede ufak bir ameliyat geçirdim. Biz kendisi hastanedeyken 15 gün hastaneden çıkmadık. Ben mesela ameliyat oldum, kendisinin duymasını istemem fakat duymuş. Duyan bir adam arar der ki geçmiş olsun der” ifadelerini kullandı.

28-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar