Tövbeler Olsun 4. Bölüm izle!

Tövbeler Olsun 4. Bölüm izle!
Pazar akşamlarını renklendiren yeni dizi Tövbeler Olsun 4. bölümüyle bu akşam yine çok eğlendirecek. TRT 1'in yeni dizisi Tövbeler Olsun 4. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanın!

Yeni sezon başlamadan görücüye çıkan diziler arasında ünlü oyuncu ve yapımcı Hasan Kaçan'ın proje tasarımını yaptığı Tövbeler Olsun dizisi de var. TRT 1 ekranlarında her pazar ekrana gelen Tövbeler Olsun bu hafta 4. bölümü ile seyirciyle buluşacak. Komedi ağırlıklı bir dizi olan Tövbeler Olsun pazar akşamlarının neşe kaynağı olmayı başardı. Yeni dizi Tövbeler Olsun 4. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Tövbeler Olsun 4. Bölüm izle!

Tövbeler Olsun her pazar TRT1'de

Horanta Holding'in sahibi Namzet Horanta'nın hikayesini temel alan Tövbeler Olsun dizisi oyuncu kadrosu ve başarılı hikayesiyle dikkat çekmeyi başardı. Tövbeler Olsun dizisinin kadrosunda yer alan Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi isimler oldukça renkli karakterlerle seyirci karşınına çıkıyor.

Tövbeler Olsun dizisinin konusu nedir?

Yapımcılığını Mustafa Fener'i üstlendiği Tövbeler Olsun dizisinin senaryosu, Hüseyin Kaçan, Oktay Berber, Haluk Özenç, Cankurt Okutur tarafından kaleme alınıyor. TRT 1'de her pazar yayınlanan Tövbler Olsun saat 20:00'da ekrana geliyor. Dizinin ana hikayesi pinti bir mücevher imalatçısı olan Namzet Horanta'nın cömertliğe giden hayat yolculuğu üzerine kurulu. Bilinen tam tersi bir yöne evrilen Namzet Horanta'nın eşi ve çocukları da bu dönüşümden önemli bir şekilde etkileniyor. İlginç olayların ekseninde bolca tebessüm sağlayan Tövbeler Olsun pazar akşamlarınızı şenlendirecek.

Tövbeler Olsun 4. bölümde neler olacak?

Tövbeler Olsun dizisinin 4. Bölümü de çok güldürecek. Osman ve Namzet'im mücadelesi devam ederken Osman önemli bir anlaşmaya imza atmıştır. Mutluluğu kısa süren Osman'ın anlaşması bozulma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Babalarının arasında husumet olsa da Buğra ve Aylin'in aşkı her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Bu arada Horanta Holding'de ki köstebeğin kim olduğu da merak ediliyor. Tövbeler Olsun 4. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlanıtıyı kullanabilirsiniz. Tövbeler Olsun 4. Bölüm izle!

30-08-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar