Tövbeler Olsun dizisine yeni oyuncu!

Tövbeler Olsun dizisine yeni oyuncu!
Sosyal medyada ‘Enişte’nin Maceraları’nı yazan usta komedyen Hasan Kaçan; uzun süre ara verdiği dizi oyunculuğuna geri döndü.

Ailenizin kanalı sloganıyla birbirinden iddialı yapımları ekrana getiren TRT1 dizisi Tövbeler Olsun dizisine yeni oyuncu dahil oldu. Dizi severler Pazar akşamlarına imza atan aile komedisi ‘Tövbeler Olsun’a eklenen yeni karakteri ve onu canlandıracak ünlü oyuncuyu merak ediyor. Şimdi detaylar

Tövbeler Olsun dizisine yeni oyuncu!

Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan’ın senaryosunu yazdığı Tövbeler Olsun 10. Bölümüyle 25 Ekim Pazar akşamı izleyicisiyle buluştu. Sıra dışı hikayesiyle izleyiciyi hem eğlendiren hem de düşündüren Tövbeler Olsun dizisinde Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can gibi usta isimler görev yapıyor. 13. Bölümle birlikte izleyeceğimiz bu karakter fenomen dizi Ekmek Teknesi’nde Heredot Cevdet’i canlandıran Hasan Kaçan olarak belirlendi. 64 yaşındaki usta oyuncu Hasan Kaçan projesinde yer aldığı Tövbeler Olsun dizisine 13. Bölüm itibariyle dahil olacak.  

Eniştenin Maceraları gerçek olacak!

Sosyal medyada ‘Enişte’nin Maceraları’nı yazan usta komedyen Hasan Kaçan; uzun süre ara verdiği dizi oyunculuğuna geri döndü. Zengin ama çok pinti bir mücevher imalatçısının geçirdiği kaza sonrası değişerek geçmişe dönük hatalarını telafi ettirmeye ye çalışmasını anlatan ‘Tövbeler Olsun’ dizisinde Hasan Kaçan, Kayseri’den gelen ‘Öpücük Enişte’ karakterini canlandıracak. Tövbeler Olsun yeni bölümleriyle her Pazar saat 20.00 de TRT1 ' de.

Hasan Kaçan Kimdir?

1957 Kayseri doğumlu Hasan Kaçan 5 yaşında İstanbul'a yerleşti. Ortaokul yıllarında Oğuz Aral'la karşılaşan Hasan Kaçan, ustasının yönlendirmesiyle 15 yıl boyunca mizah dergisi "Gırgır"da Eşşek Herif ve Cork isimli bant karikatürler çizdi. Başka dergilerde de karikatürler çizen Hasan Kaçan, senaryosunu kendisinin yazdığı "Ekmek Teknesi" dizisinde Heredot Cevdet tiplemesiyle şöhreti yakaladı. Fenomen dizi Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı olan 'PANA Film'in yapımcı ortaklarından olan Kaçan, festivallerde temsili Nasreddin Hoca görevini de üstlendi.

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Kafkas (Sinema Filmi)

2013 - Osmanlı Tokadı (Doğan Bey) (TV Dizisi)

2013 - Gönül Hırsızı (Nadir ) (TV Dizisi)

2012 - Mahmut İle Meryem (Sinema Filmi)

2012 - Babam İçin (Orhan) (TV Dizisi)

2012 - Leyla ile Mecnun (TV Dizisi)

2011 - Bir Kadın Tanıdım (Ali) (TV Dizisi)

2010 - Halil İbrahim Sofrası (Ali) (TV Dizisi)

2008 - Anında Görüntü Show (Kendisi) (TV Dizisi)

2007 - Fesupanallah (Pamuk Hüseyin) (TV Dizisi)

2007 - 2008 - Eşref Saati (Kaptan Küstü) (TV Dizisi)

2002 - Ekmek Teknesi (Heredot Cevdet) (TV Dizisi)

26-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar