Tozkoparan 55. (Final) Bölüm İzle

Tozkoparan 55. (Final) Bölüm İzle
Tozkoparan'ın final bölümünde Mete ve Salih'in başı dertte. Üstelik beşyüz yıllık taş ve makine bir araya gelirse tüm insanların sonu olacak. Tozkoparan Final bölümü ile bu akşam!

Tozkoparan 55. (Final) Bölüm İzle, Başrollerini, Burak Kut, Burcu Altın, Özgür Ege Nalcı, LEya Kırşan, Yusuf Gökhan Atalay, Demir Saygı gibi oyuncuların paylaştığı Trt1 kanalına ait çocuk dizisidir. Bugune kadar yapılan çocuk dizilerinin günümüze en uygun koşullarla yazılan senaryosu ile bir çok başarı elde etmiş ve gerek küçük gerekse büyük yaş toplumun sevgisini kazanmış dizidir. 11 KAsım 20a8 yılından bu yana süregelen dizi bugun 55. bölümü ile sevenlerine veda etmeye hazırlanıyor. İlgi ile takip edilen Tozkoparan 55. Bölüm canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

TOZKOPARAN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Trt1 kanalında hafta sonları yayınlanan ve büyük küçük herkesin ilgisini çeken Tozkopan bu hafta final bölümü olan 55. bölüm ile 18 Nisan Cumartesi günü yayında olacak. Peki ya Final bölümünde neler olacak? Mete'nin ve Tozkopan ekibinin sakladığı emanet kabul ettiği Taş ve Makine kötü ellere Kaya'nın grubuna geçecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu gün sat 17:00'de TRT1'de. 

Sedef evde iken telefon çalar. Kuzgunlar Taş ve Makineyei almayı kafaya koymuştur. Bunun için Meteyi kaçırmışlar ve rahin tutmaktadırlar. Kurtarmak için giden Salih'i de tabi. Telefonda oğlunun rehin olduğunu duyan Cihan ve Sedef hemen harekete geçer. Ancak Tozkoparan ekibi hemen kendince cephanelerini toplayıp bisikletlerine atlayıp Kaya'nin önüne geçmeye giderler. Fakat bu işte başarılı olamazlarsa Kaya'nın yapacakları hayal bile edilemez. Kaya eğer taş ve makine kendisine verilirse Mete'yi ve beraberinde Salih'i serbest bırakacaktır. Fakat kuzgunların bilmediği şey taş ve makine zaten salihtedir. Çocuklar ellerinden geleni yaparak arkadaşlarını kurtarmak için çabalayacaklardır. 

Kuzgunlar emanetlere sahip olacak mı? Hepsibugun Tozkoparan'da. İyi Seyirler. . . 

 

18-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler