Tozlu Yaka Dizisinin Kadrosu Tamamladı ve Çekimleri Başladı

Tozlu Yaka Dizisinin Kadrosu Tamamladı ve Çekimleri Başladı
NTC Medya tarafından hazırlanan ve yaz sezonunda Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Tozlu Yaka dizisinin çekimleri başladı.

NTC Medya tarafından hazırlıkları süren ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Tozlu Yaka Dizisinin hazırlıkları tamamlandı ve dizi sonunda sete çıkarak çekimlere başladı. Daha önce güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ile el sıkışan ancak daha sonra bu oyuncunun dizinin hazırlık aşamasında kadrodan ayrılmasıyla yeni bir kadın başrol için çalışmalara başlayan dizi sonunda yeni başrolünü bulmuş ve anlaşmaya varmıştı. Nilsu Berfin Aktaş ile Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde aynı seti paylaşan güzel oyunculardan Ecel Çalhan ile anlaşan NTC Medya son hazırlıkları da yaparak çekimlere başladı. Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve gençlik ve dram türünde ele alınan Tozlu Yaka’nın Temmuz ayı başlarında Fox Tv ekranlarında yayına girmesi bekleniyor. Birbirinden yetenekli ve genç oyunculardan kurulu kadrosuyla dikkatleri çeken dizinin kanalın reyting beklediği dizilerden olduğu özellikle belirtiliyor.

Tozlu Yaka Sete Çıktı ve Motor Dedi

NTC Medya tarafından hazırlanan ve Fox Tv’de ekrana gelecek dizinin yönetmen koltuğunda Semih bağcı oturuyor. Dizi şu ana kadar ekrana gelen yaz konsepti dizilerinden farklı olarak gençlik ve dram türünde ele alınıyor. Bir grup gencin hikayesini anlatan dizide bir aracın çarpmasıyla felç kalan genç bir kızın hikayesi ekrana geliyor. Genç kız felç kaldıktan sonra ona çarpan araç zengin bir özel okula girmiştir. Bu noktadan sonra felç kalan kız ve arkadaşlarıyla zengin okul ve öğrencileri arasında yaşanan hikayelere odaklanan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Tam bir zengin fakir çatışmasının anlatılacağı dizinin yaz sezonunda alacağı reytinglere göre sezonda da yayınına devam etmesi planlanıyor.

Tozlu Yaka Oyuncuları Kimler?

NTC Medya tarafından hazırlanan gençlik dizisi Tozlu Yaka’da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide, Ecem Çalhan ile son zamanların başarılı ve genç oyuncusu Burak Dakak başrolü paylaşırken dizinin diğer oyuncuları arasında, Çağla Şimşek, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert, Kadim Yaşar, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Nebil sayın, Nur Yazar, Ulvi Kahyaoğlu ve Kaan Miraç Sezen yer alıyor. Dizinin çekimlerinin ardından en geç temmuz ayı başlarında yayına girmesi bekleniyor. Dizi özellikle genç kitle tarafından merakla bekleniyor.

13-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar