TRT 1 dizisi Kalk Gidelim Yılbaşı Özel bölümü çok şaşırtacak!

TRT 1 dizisi Kalk Gidelim Yılbaşı Özel bölümü çok şaşırtacak!
TRT 1’in cumartesi akşamlarına damga vuran aile dizilerinden Kalk Gidelim normal akışından farklı olarak yılbaşı özel bölümüyle ekrana geliyor.

TRT 1’in cumartesi akşamlarına damga vuran aile dizilerinden Kalk Gidelim normal akışından farklı olarak yılbaşı özel bölümüyle ekrana geliyor. Normalde her cumartesi izleyicisini komedi ve kahkahaya boğan neşeli aile dizisi Kalk Gidelim, 2020 yılbaşı gecesi özel bölümü izleyiciyi çok şaşırtacak. 31 Aralık 2019 gecesi ekrana gelecek Kalk Gidelim yılbaşı özel programına kimler konuk oluyor, bölümde neler olacak haberlerimizde.

TRT 1 dizisi Kalk Gidelim Yılbaşı Özel bölümü çok şaşırtacak!

Cumartesi akşamları yayınlanan komedi aile dizisi Kalk Gidelim alışagelmişin dışına çıkarak 2019 yılının son gecesinde çok özel bir bölümle ekranlara geliyor. Bu geceye özel bölümde Ümit Besen, Hande Yener, İrem Derici ve İlyas Yalçıntaş en sevilen parçalarıyla dizinin konuğu olacak.

Yeni Yıla Özel, Yılbaşı Bölümü

Genellikle yılbaşına denk gelen dizilerde bölüm içerisnde yılbaşı eğlencesine yer verilir ve oyuncular yılbaşı eğlencesi tertiplerler. Mesela 31 Aralık Salı günü saat 17:25’te yayınlanacak Seksenler dizisi  80’lere ait yılbaşı eğlencesi düzenleyerek seyirciye nostalji yaşatacaklar.

Sahne Şovu ve Sanatçılar

Ancak Kalk Gidelim Yılbaşı özel bölümü farklı bir formatta ekrana gelecek. Dizi ekibi topluca yılbaşı şovuna katılarak seyircilerle beraber gönüllerince eğlenecekler. Sahnede konser verecek sanatçılar, Ufuk Özkan’ın sunuculuğunda en coşkulu parçaları seslendirecekler.31 Aralık yılbaşı gecesi, oyuncu ve sanatçılarla birlikte TRT 1 izleyicileri kahkaha ve müziğe doymuş olacak. Sevilen sanatçılar en popüler parçalarını Kalk Gidelim izleyicisi için seslendirerek farklı bir yılbaşı kutlaması yapacaklar. Kalk Gidelim ekibinin hep birlikte katıldığı programda Ümit Besen kendisiyle özdeşleşen ünlü şarkısı Nikah Masasını söylerken İrem Derici “Ben Gidiyorum, sen eğlenmene bak” parçasını selendirecek. Seyircilerin arasına karışan Kalk Gidelim ekibi şarkılarla coşupgönüllerince eğlenecekler. “Noldu pek keyfin yok” şarkısıyla Hande Yener ve sevilen şarkılarıyla İlyas Yalçıntaş sahne alacak.

Hep Birlikte Eğlence!

En güzel şarkılarını dile getiren sanatçılar, sevilen dizinin özel bölümünde konuk olarak yer alacak ve Kalk Gidelim ekibin de toplu olarak yer aldığı seyircilerle yeni yıl eğlencesini doyasıya yaşatacak.  Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri’nin yer aldığı "Kalk Gidelim" dizisi yılbaşı özel bölümü, 31 Aralık Salı akşamı saat 21.00’de TRT 1’de izleyicisiyle buluşuyor. Canlitv platformu olarak bizler de 2020 yılının takipçilerimize huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. Keyifli seyirler.

30-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar