TRT 1 Dizisi Kalk Gidelim'de Seyirciyi Büyük Bir Süpriz Bekliyor!

TRT 1 Dizisi Kalk Gidelim'de Seyirciyi Büyük Bir Süpriz Bekliyor!
TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim seyircisine büyük bir yılbaşı sürprizi hazırlıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı dizi 31 Aralık akşamı ekrana gelecek. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer gibi usta isimlerin yer aldığı sevilen dizi Kalk Gidelim yılbaşı gecesi seyircisine büyük bir süpriz yapmaya hazırlanıyor. Ailece izlenen ve seyircinin çok sevdiği dizi yılbaşı gecesi birbirinden ünlü isimleri konuk ediyor. 31 Aralık cumartesi akşamı ekrana gelecek bölümde Hande Yener, Ümit Besen, İrem Derici ve İlyas Yalçıntaş gibi birbirinden ünlü isimler yer alacak. Hem dizide rol alacak hem de şarkılarıyla seyirciye güzel bir yılbaşı dizisi sunacak ünlü isimler dizinin çekimlerinin yapıldığı sette keyifli anlar yaşadılar. Haberler ilgili detaylar aşağıda. 

Kalk Gidelim'de Yılbaşı Gecesi Ünlüler Geçidi Yaşanacak!

Yılbaşı gecesi her ne kadar televizyonlar yayın akışlarında önemli bir değişikliğe gitmeselerde bu özel geceyi de ihmal etmiyorlar. Yılbaşı gecesi TRT 1 Ekranlarında yayınlanacak Kalk Gidelim adlı dizi bu sebeple yılbaşı gecesine uygun bir senaryoyla seyircinin karşısına çıkıyor. Hem dizinin hikayesi seyirciyle buluşurken aynı zamanda yılbaşına özel bir konseptle de seyirciye güzel bir sürpriz hazırlanıyor. Birbirinden ünlü isimlerin rol alacağı Kalk Gidelim'in 31 Aralık akşamı yayınlanacak bölümünde seyirci şarkılar eşliğinde bir dizi izleyecek. Muğla'da çekimleri yapılan bölüm için Hande Yener, Ümit Besen, İrem Derici ve İlyas Yalçıntaş birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek. 

Sevilen İsimler Kalk Gidelim'de Rol Alırsa!

TRT 1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim seyirciye yılbaşı sürprizi yapmaya hazırlanıyor. Dizide rol alan sanatçılar bunun için Dizinin Muğla'daki setinde kamera karşısına geçti. konuyla ilgili açıklamalarda bulunan isimler oldukça keyifli anlar geçirdiklerini ifade etti. 

İrem Derici: Oyunculuğa geldik az kalsın ev alıyorduk. Şaka bir yana düşünüyorum çok güzel, hem bu ekip hem de Yeşilyurt Köyü. Daha önce oyunculuk yaptım ama en çok diyalogumun olduğu proje bu oldu. Burası çok güzel bir yer. Oyuncular ve ekip için aşırı huzurlu 2 gündür çok güzel çalıştık. Tüm konserlerimde hep bu ekiple çalışabilirim çok pozitifler ne olursa olsun. 2020 uğurum Kalk Gidelim oldu."

Ümit Besen: Sanat hayatımın 40.yılını ve yeni yılı Kalk Gidelim ekibi ile kutladık biz çok eğlendik. seyirciye de geçeceğini umuyorum. Bu Ümit Besen çok komik. Bizi ağırlayan yapımcı Eyüp Üstün ve Staff Film ekibine çok teşekkür ederim. Bana hiç değişmediğimi söylüyorlar tüm enerjimi sevenlerden alıyorum. Onlara borçluyum. 2020'de 40. yıl konserleri yapmayı planlıyorum. Herkese yeni yılda önce sağlık sonra mutluluk diliyorum."

İlyas Yalçıntaş: Çok samimi bir dizi. 93 bölüm sürmesi bunu kanıtlıyor. Tekrar gelip içinde yer almaktan keyif duyacağım çok eğlendiğim bir çekim oldu. Her oyuncunun içinde şarkı söylemek, her şarkıcının içinde de oyunculuk yapmak var. Ben hep kendimi oynadım. İnsanın kendisini oynaması da çok zor." ifadelerini kullandı. 

19-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar