TRT 1 Dizisi Şampiyon Bu Hafta Neden Yok?

TRT 1 Dizisi Şampiyon Bu Hafta Neden Yok?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz pazar akşamı 14. bölümüyle ekrana gelen Şampiyon Dizisiyle ilgili seyirciyi şok eden bir gelişme yaşandı. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan Şampiyon Dizisi izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Uzun bir hazırlık döneminden sonra yayına giren ancak bir türlü istenileni veremeyen ve ilk yayın günü olan Perşembe’den Pazar’a alınan Şampiyon geçtiğimiz Pazar akşamı 14. Bölümüyle ekrana geldi. BSK Yapım’ın hazırladığı ve başrollerinde Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı, İlayda Alişan ve Emir Özyakışır’ın rol aldığı dizinin yayınlanacak 15 bölümünün bir hafta ara vererek 29 Aralık akşamı yayınlanmayacağı ve yeni yılın ilk haftası 5 Ocak’ta yayınlanacağı açıklandı.

Şampiyon Dizisi 29 Aralık’ta Yayınlanmayacak!

TRT 1’in sevilen dizilerinden biri olan Şampiyon’dan izleyicilerine kötü haber geldi. Dizi yayına girdiği günden itibaren kendisine belli bir izleyici kitlesi oluşturmayı başardı. Her ne kadar dizinin reytingleri istenilen seviyede olmasa da dizi sevilerek takip ediliyor. Dizi yayınlandığı 22 Aralık Pazar akşamı 14. Bölümüyle ekrana geldi. Bölümde Fırat, Derviş’le ilgili gerçeği, onun oğlunun dedesi olduğunu öğrenmiştir. Bu bilgi Fırat için yıkıcı olmuştur.

Bunun hesabını ise Derviş’ten sorar. Bu hesaplaşma sonrasında Fırat Derviş’in çiftliğinden ayrılır. Ancak Fırat’ı Derviş takip ettirmeye başlamıştır. Dizinin yayınlanacak 15. Bölümünde büyük kararların alınacağı ve dizinin büyük bir kırılma yaşanacağı bölüm ise şimdiden izleyici tarafından heyecanla beklenmeye başlandı. Ancak izleyici ne yazık ki yeni bölümü seyredebilmek için yeni yılı beklemek zorunda kalacak.

Şampiyon 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Fırat, Derviş’le ilgili gerçeği, onun oğlunun dedesi olduğunu öğrenmiştir. Bu bilgiye ulaştığında ise yüz yüze gelip hesap soracağı bir kişi vardır… Ve onunla yüzleştiğindeyse oldukça sert tepki gösterecektir. Fırat, Suna’dan oğlu Güneş’i alıp evine götürmesini ister ve Derviş’in çiftliğinden ayrılır. Fakat Derviş’in adamları her zaman olduğu gibi takiptedirler. Ertesi gün Derviş, Suna’nın evine gelip, kendisinden kurtuluş olmadığı mesajını verir.

Fırat’ı işlerin başına geçireceğini söyler. Düşünüp cevabını iletmesi için Fırat’a bir gün süre tanır. Olanları anlamaya çalışan Zafer, Fırat’la konuşur ve gerçekleri öğrenir. Fırat Derviş’le alakalı olan planını Zafer2e açıklar ve ondan yardım ister. Zafer, Fırat’ı yatıştırmaya çalışır. Zafer, Fırat’ı kararından vaz mı geçirecek? Yoksa dostuna yardım mı edecektir?

23-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar