TRT 1 Dizisi Şampiyon’da Beklenmedik Ayrılık!

TRT 1 Dizisi Şampiyon’da Beklenmedik Ayrılık!
TRT 1’de Pazar akşamları yayınlanan ve sezon sonunda final yapacağı açıklanan Şampiyon Dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında bu sezon başında büyük umutlarla başlayan ve ancak bekleneni bir türlü veremeyen Şampiyon her hafta Pazar akşamları seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Dizi eski bir boksörün hasta olan oğlunun tedavisi için yeniden ringlere dönmesini ve bundan sonra gelişen olayları konu alıyor. BSK Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Ketche ve Müge Uğurlar’ın üstlendiği dizinin kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan, Berk Yaygın, Şahin Kendirci ve Erkan Avcı gibi isimler yer alıyor. Uzun bir süre hazırlık süreci yaşayan Şampiyon başladığı günden itibaren bir türlü seyirciye ulaşamadı ve reytinglerde oldukça gerilerde kaldı. Sık sık final yapacak söylentilerinin çıktı ancak sezon sonuna kadar ekranda kalacağı kesinleşen dizinin oyuncu kadrosunda olan ve daha sonra diziyle yollarını ayıran Erdal Özyağcılar ve Bahar Süer’in ardından bir ayrılık daha yaşandı. İşte detaylar!

Berk Yaygın (Serhat) Şampiyon Dizisi’nden Ayrıldı!

BSK yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan Şampiyon Dizisi’nden bir ayrılık haberi daha geldi. Daha önce başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman tarafından sezon sonunda final yapacağı açıklanan Şampiyon’dan usta oyuncu Erdal Özyağcılar ve Bahar Süer ayrılmıştı. Dizinin final yapacak olması dolayısıyla yavaş yavaş hikayelerin toparlandığı bu dönemde dizinden bir ayrılık haberi daha geldi. Dizide Serhat karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Berk Yaygın Şampiyon’a veda etti. Finale yaklaşırken gerçekleşen bu ayrılıktan sonra dizide başka ayrılıkların yaşanıp yaşanmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Berk Yaygın Kimdir?

Genç oyuncu Berk Yaygın 4 Mayıs 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuk sektörüne giren Berk Yaygın pek çok tiyatro oyununda rol aldıktan sonra ilk olarak Mükemmel Çift adlı dizi ile kamera karşısına geçmiştir. Daha sonra pek çok dizide rol alan oyuncunun özellikle seyirci tarafından tanınıp sevildiği dizi Bir Günah gibi olmuştur. Bu dizide oldukça başarılı bir performans sergileyen oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Mükemmel Çift, Bir Günah Gibi, Yangın Var, Eve Düşen Yıldırım, Sürgün, Güllerin Savaşı, Seviyor Sevmiyor, Dolunay, Şampiyon.

30-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar