TRT 1 Tutunamayanlar Dizisi'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

TRT 1 Tutunamayanlar Dizisi'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve absürd komedi tarzında ele alınacak yeni dizi Tutunamayanlar'ın yayın tarihi belli oldu. İşte haberin detayları!

Televizyon kanalları yeni yılın ilk ayıyla birlikte yeni dizi ve prpgramlarını izleyicinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Eylül ayında yeni yayın dönemini açan ancak başarısız olan yapımlara final yaptıran ve yerlerine yeni projeleri yayına sokmaya hazırlanan kanallar 2020 yılının Ocak ayıyla birlikte yeni yapımları görücüye çıkarıyor. Bu kanallardan biri olan kamu kanalı TRT 1'de yeni yapımlarını izleyicinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Bu yapımların başında gelen absürd komedi tarzondaki 60 dakikalık dizi Tutunamayanlar özellikle dikkat çekiyor. Hazırlıkları bir süredir devam eden ve sonolarak TRT 1 ekranlarıbda fragmanları yayınlanmaya başlayan Tutunamayanlar'ın yayın tarihi de netleşti. Dizinin ilk bölümü 2020 yılının Ocak ayının ilk haftasında izleyiciyle buluşacak. İşte haberin detayları!

Tutunamayanlar Başlıyor!

TRT 1 ekranlarında yeni bir absürd komedi dizisi başlıyor; Tutunamayanlar. Dizi yine TRT 1'in geçmişte yayınladığı 7 Numara, Leyla İle Mecnun gibi diziler türünde olacak. ancak bu sefer dizinin süresi çok uzun tutulmayacak ve 60 dakika ile sınırlı olacak. TRT 1 ekranlarında Ocak ayının ilk haftasında, 7 Ocak salı akşamı seyirciyle buluşacak olan Tutunamayanlar seyircitarafından da merakla bekleniyor. Özellikle Leyla İle Mecnun'u takip edenler Tutunamayanlar'ı da izleyecek gibi görünüyor. Başrollerinde Doğu demirkol ve Ece Çeşmigil'in rol aldığı dizinin diğer oyuncu kadrosunda ise Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora akkaş, Hande katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı ve Bülent çolak gibi oyuncular rol alıyor. İlk bölümü 7 Ocakta başlayacak dizi heyecanla bekleniyor. 

Tutunamayanlar Ne Anlatıyor?

TRT 1 ekranlarında 7 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Tutunamayanlar Dizisi'nde, hayatı boyunca hiç bir zaman çalışmamış olan Tarık, çalışmak için gittiği bir iş görüşmesinde çok zenginken bir anda herşeyini kayabeden İrem'i görür ve ona delicesine aşık olur. Gidecek bir yeri olmayan İrem Tarık'ın teklifini kabul eder ve onunla mahallesine gider ve bir kitapçıda çalışmaya başlar. İrem başarılı olmak ve eski günlerine geri dönmek istemektedir. Tarık ise aşık olduğu İrem'i etkilemek için elinden geleni yapmaya başlamıştır.

Tutunamayanlar TRT 1 ekranlarında 7 Ocak salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.  

30-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar