TRT 1’in Yeni dizisi Kasaba Doktoru’nun Oyuncuları Kim ve Konusu Ne?

TRT 1’in Yeni dizisi Kasaba Doktoru’nun Oyuncuları Kim ve Konusu Ne?
TRT 1 ekranlarının yeni dizilerinden olan ve çekimlere başlayan uyarlama dizi Kasaba Doktoru'nda kimler rol alıyor ve dizinin konusu ne? İşte cevabı!

Yeni sezon için hazırlanan televizyon kanalları yeni projeleri üzerinde titizlikle çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu sezon oldukça başarılı bir sezon geçiren TRT 1 yeni sezon içinde bu iddiasını devam ettirmek için şimdiden birçok projenin onayını verdi ve yapım şirketleri bu projeler üzerinde çalışıyor. ARC Yapım tarafından hazırlanan bu projelerden biri olan Kasaba Doktoru kanalın dram türünde ele aldığı ve büyük bir beklenti içinde olduğu projelerden biri. Dün itibariyle sete çıkan ve motor diyen yapım Güney Kore menşeli Dr. Romantic adlı yapımdan uyarlanmış durumda. İddialı ve güçlü bir cast oluşturan yapım şirketi aynı şekilde proje üzerinde titiz bir çalışma yürütüyor. Başrolünde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da 6 sezon gibi bir süre başarılı bir şekilde rol alan usta oyuncu Ozan Akbaba’nın yer aldığı Kasaba Doktoru diğer oyuncularıyla ve konusuyla dikkatleri çekiyor.

Kasaba Doktoru Oyuncuları Kim?

ARC Yapım tarafından Güney Kore’de yayınlanan ve 36 bölüm iki sezon süren Dr. Romantic dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru adlı yapımın çekimleri başladı. Dizi yeni yayın döneminde TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Güney Kore’de pek çok ödül alan dizinin Türkiye uyarlaması olan Kasaba Doktoru’nda cast çalışmalarının sonuna gelindi. Şu ana kadar pek çok isimle anlaşma imzalayan yapım şirketi dizinin çekimlerine de başladı. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dizide Ali karakteriyle Ozan Akbaba, Leyla karakteriyle Hazal Subaşı, Ömer karakteriyle Deniz Can Aktaş, Mine karakteriyle Vildan Atasever ve Yalçın karakteriyle de Sinan Albayrak rol alacak. Dizide ayrıca Özgün Karaman, Barış Yıldız ve Sinan Demirer’de rol alacak.

Kasaba Doktoru Hikayesi Ne?

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Kasaba Doktoru’nda başarılı bir cerrahın hikayesi anlatılıyor. Büyük bir hastanede cerrah olarak görev yapan doktor büyük bir travmatik olay sonrası ortadan kaybolur. Daha sonra küçük bir kasabada ortaya çıkan doktor burada kasaba hastanesinde yeniden göreve başlar. hastanede hastaları için varını yoğunu ortaya koyan doktor burada mesleğine ve kendisini yeniden hayata bağlayacak olaylara dört elle sarılır. Bu arada hastanedeki diğer personelle de aralarında ilişkiler başlar. Kasaba Doktoru çok yakında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

08-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar