TRT Dijital’de yayınlanacak Derin Mor’a üç yeni oyuncu katıldı

TRT Dijital’de yayınlanacak Derin Mor’a üç yeni oyuncu katıldı
Yakında yayın hayatına başlayacak TRT Dijital’de yayınlanacak Derin Mor dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Tolga Çiftçi dahil oldu.

Şu sıralar hazırlıkları yoğun bir şekilde süren ve çok yakında yayın hayatına başlayacak Türkiye’nin yeni internet yayın kanalı TRT Dijital için geri sayım sürerken aynı zamanda platformda yayınlanacak orijinal içeriklerin çekimleri ve hazırlıkları da bütün hızıyla devam ediyor. Birbirinden farklı ve çarpıcı pek çok özel projeyle yayına girmeye hazırlanan platformun seyirciyle buluşturacağı yapımlardan biri de Deep Purple (Derin Mor) adını taşıyor. Çekimleri halen devam eden ve Goya Entertainment Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Merve Zorlu ve Güneş Çelikcan’ın üstlendiği dizinin yöneten koltuğunda ise Mahmut Fazıl Coşkun yer alıyor. TRT Dijital’in iddialı ve merak edilen yapımlarından olan ve platformun orijinal içerik olarak seyirciyle buluşturacağı Derin Mor adlı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Tolga Çiftçi de katıldı.

Derin Mor Çekimleri Sürüyor

TRT Dijital’de yayınlanacak olan ve oldukça merak edilen yeni dizi Derin Mor için çalışmalar ve çekimler devam ediyor. Yakında yayın hayatına başlayacak olan platformun iddialı dizisi olan Derin Mor’da Deniz Celiloğlu, Nilperi Şahinkaya, Murat Kılıç, Arın Kuşaksızoğlu ve Zümre Ertürk rol alıyor. Dizide ayrıca Begüm Öner Doktor Sevim karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. Engin Emre Değer’in Muhtar Hikmet karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı dizide konuk oyuncu olarak ise Bala Ataberk yer alıyor. Dizinin hikayesine son olarak başarılı oyuncu Tolga Çiftçi Turgay karakteri olarak dahil oldu. Dünyanın başına gelen büyük bir felaketin ardından hayatta kalma mücadelesi veren bir grup insanın etkileyici dönüşüm hikayesini anlatan Derin Mor yakında yayın hayatına başlayacak olan TRT Dijital’de seyirciyle buluşacak.

Tolga Çiftçi Kimdir?

Dizilerin ve sinema filmlerinin başarılı oyuncularından Tolga Çiftçi 27 Haziran 1971 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tiyatro üzerine yapan oyuncu daha sonra pek çok tiyatro oyunu, dizi ve filmde yer almıştır. Özellikle Arka Sokaklar’ın pek çok sezonunda rol alan başarılı oyuncu Tolga Çiftçi’nin rol aldığı yapımlar arasında ayrıca, Arka Sokaklar, Cesur Yürek, Unutma Beni, Sungurlar ve Şölen adlı yapımlarda yer almıştır.

08-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar