Zahide Yetiş ve Cem Arısoy boşandı

Zahide Yetiş ve Cem Arısoy boşandı
Televizyon ekranlarının sevilen sunucularından olan Zahide Yetiş 2014 yılında evlendiği Cem Arısoy ile dokuz yılın ardından boşandı.

Televizyon ekranlarının sevilen sunucularından biri olan ünlü isim Zahide Yetiş ve 9 yıl önce evlendiği eşi Cem Arısoy boşandı. Ünlü çift 9 yıl süren evliliklerinin ardından evlilik birliğini bitirmeye karar verdi ve bunun için mahkemeye başvurdu. Ünlü sunucu Zahide Yetiş 2014 yılında iş adamı Cem Arısoy ile dünya evine girmişti. 2018 yılında bir çocukları dünyaya gelen çift evlilikleri boyunca gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih etti. Çiftin evliliklerinde sorunlar olduğu ve bu sorunların çözülemeyecek noktaya geldiği için ayrıldıkları öğrenildi. Magazin basını ve sosyal medya ile internet haber sitelerinde yer alan bilgiye göre çiftin çocuklarının velayetinin anne Zahide Yetiş’te kaldığı öğrenildi. Zahide Yetiş sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bu durumu doğruladı.

Aras ile Yeni Sayfalar Açtık

2014 yılında evlenen ünlü sunucu Zahide Yetiş ve eşi iş insanı Cem Arısoy aradan geçen 9 yılın ardından evliliklerini noktaladı. Aras adında bir çocukları olan çiftin çocuklarının velayeti anne Zahide Yetiş’te kaldı. Ünlü sunucu Zahide Yetiş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “hayat sizi başka yerlere götürebilir ve o götürdüğü yerde varlığınıza devam ediyorsunuz. Oğlumla hayatımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullanan ünlü isim bundan sonra daha çok İzmir’de yaşayacağını ve bu yılların kendisi ve oğlu için çok önemli olduğunu belirtti. Zahide Yetiş ayrıca oğlunun babası cem Arısoy ve babaannesi ile ilişkilerinin devam ettiğini de sözlerine ekledi. Magazin basınında gündem olan bu boşanma pek çok internet haber sitesinde de geniş şekilde yer aldı.

Paris’te Evlendiler

2014 yılında evlenen çiftin nikahları Paris’te kıyılmıştı. Ünlü sunucu konuyla ilgili olarak “Paris’te evlilik teklifi aldığım için yine Paris’te evlendik. Ailelerimiz ve yakınlarımız da istediği için düğün yaptık. Çok mutluyuz” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü sunucu ayrıca anne olmaya hazırlandığını da yine canlı yayında seyirciyle ve sevenleriyle paylaşmıştı. Zahide yetiş canlı yayında “şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden. Dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı, ben hamileyim” ifadelerini kullanmış ve bebek beklediğini duyurmuştu.  

08-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar