TRT Spor spikeri Deniz Satar neden istifa etti? Sebebine çok şaşıracaksınız!

TRT Spor spikeri Deniz Satar neden istifa etti? Sebebine çok şaşıracaksınız!
TRT Spor spikeri Deniz Satar, sosyal medya hesabından yaptığı yayınla gündem olmuş ve çok konuşulmuştu. Satar, daha sonra TRT Spor'daki görevinden istifa etti. İşte detaylar...

TRT Spor'un ünlü spikerlerinden Deniz Satar kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın sonrası gündem olmuş ve çok konuşulmuştu. Sosyal medya canlı yayınında maç yorumu yapan Satar, araya elbise reklamı sıkıştırınca dikkat çekmiş ve sosyal medyanın en çok konuşulanlarından biri olmuştu. Bu olayın ardından TRT Spor'dan istifa eden Deniz Satar, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Deniz Satar istifa etti!

Ünlü spiker Deniz Satar, Medipol Başakşehir - Galatasaray maçını yorumlayan bir canlı yayın gerçekleştirmiş ve yayın sırasında üzerindeki elbisenin linkini takipçileriyle paylaşmıştı. Çom fazla eleştiri alan Satar, bu yayının ardından TRT Spor'daki görevinden istifa etti. Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Satar, TRT binasında bulunan TRT logosunun fotoğrafını paylaşarak şu notu ekledi; "2010 yılında TRT’de ilk ekrana çıktığımda üniversite 2.sınıftaydım. Hep TRT’de çalıştım. Çok sevdim, çok emek verdim. Bugün kendi isteğimle veda ettim. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim."

Deniz Satar: "gizli" değil "açık" reklam

Deniz Satar'ın TRT'den istifasının nedeni canlı yayındaki reklam olarak yorumlarnırken Satar, sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaptı ve yaptığı reklamın gizli değil açık reklam olduğunu belirtti. Satar, hakkında yapılan 'gizli reklam yaptı' haberlerine de cevap verdi. Açıklamasında TRT Spor'dan istifa nedenine de değinen Satar, "Fotoğraf tam anlamıyla “Neresi gizli?” diyor. Kendi evimde, kendi koltuğumda, izin günümde, kendi sosyal medyamda yaptığım paylaşım söz konusu olan... Kendi sosyal medya hesabıma aldığım "gizli" değil "açık" reklam. İstifa sebebim de zaten kendi mecramda yayın yapma tercihim" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada gündem olmuştu

Uzun süredir TRT Spor ekranlarında 'Spor Artı' programını hazırlayan ve sunan Deniz Satar'ın son yaptığı canlı yayın tepkilere ve eleştirilere neden olmuştu. Daha sonra Satar'ın istifasıyla sonuçlanan süreç sosyal medyada takip edildi. Hakkında çok sayıda haber yapılan Satar, istifa sebebini ve bundan sonra yapmak istediklerini yine sosyal medyadan açıkladı.

04-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar