İçimizden Biri kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı

İçimizden Biri kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı
Yeni dizi İçimizden Biri'nin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Merakla beklenen dizilerden biri olan İçimizden Biri kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı.

Yeni sezon yaklaştıkça yeni yapımlar da hazırlıklarını hızlandırıyor. Süreç Film imzası taşıyan İçimizden Biri dizisi yeni sezona iddialı başlamayı hedefleyen yapımlardan. Show Tv için hazırlanan dizinin cast çalışmaları devam ederken iki isimle daha anlaşma sağlandı. Başrol oyuncuları ve birçok karakteri canlandıracak isimler belli olmuştu. İçimizden Biri dizisi için iki isimle daha anlaşma sağlandı ve ünlü iki oyuncu daha İçimizden Biri kadrosuna dahil oldu.

İçimizden Biri'nin oyuncu kadrosu genişliyor

Show Tv'nin yeni sezon dizilerinden biri olacak İçimizden Biri'nde başrol oyuncuları Özge Yağız ve Bora Akkaş olmuştu. Güzel oyuncu Özge Yağız İçimizden Biri'nde Havva karakteri olarak seyirciyle buluşurken Bora Akkaş ise İrlandalı Adam karakterini canlandıracak. Müslüman ve Türk olan Havva ile İrlandalı ve Hıristiyan olan Adam'ın hikayesi güçlü bir senaryoyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Birçok güçlü ismi de kadrosunda toplayan İçimizden Biri dizisine Asuman Dabak ve Deniz Cengiz de dahil oldu.

İçimizden Biri'nde hangi oyuncular var?

İçimizden Biri dizisi farklı bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezona hazırlanıyor. Çekimlerine Kurban Bayramı sonrası başlanacak dizinin oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Bora Akkaş, Asuman Dabak, Deniz Cengiz, Derya Alabora, Mustafa Avkıran, Renan Bilek, Benian Dönmez ve Gizem Güneş yer alıyor. Marmaris'te çekimleri yapılacak yeni dizi İçimizden Biri, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin de yönetmeni olan Ersoy Güler tarafından yönetilecek. Sıcak ve zorlu bir aşk hikayesini ekrana getirmeye hazırlanan Süreç Film ekibinin cast görüşmeleri devam ediyor.

Yeni sezonda Show Tv'de yayınlanacak İçimizden Biri dizisi şimdiden merak edilmeye başlandı. Güzel oyuncu Özge Yağız ve Bora Akkaş'ı başrolde buluşturacak İçimizden Biri kadrosuna Asuman Dabak ve Deniz Cengiz'in katılması dikkatleri bir kez daha diziye çevirdi. Yabancı bir karakteri canlandıracak Bora Akkaş'ın başrol olarak performansı da merak edilenler arasında. İçimizden Biri dizisinin çekimleri yakında başlıyor.

17-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar