TRT’de Skandal! Canlı Yayına Sarhoş mu Çıktı?

TRT’de Skandal! Canlı Yayına Sarhoş mu Çıktı?
Spor camiası karıştı! TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu canlı yayına sarhoş mu çıktı? Kaya Çilingiroğlu canlı yayında hangi infial uyandıran sözleri söyledi? İşte detaylar!

Gün geçmiyor ki televizyonlarla ilgili bir skandal iddia ortaya atılmasın. Kimi setlerle ilgili oluyor bu iddialar, kimi canlı yayınlarla, kimi başka başka sebeplerle. Ama her halükarda bir tv skandalı gündemimize gelip oturuyor. İşte bugünde böyle bir olay yaşandı ve etkileri sosyal medyada bomba gibi patladı. İddialar ve söylenen sözler öyle yenilir yutulur cinsten değil. İddianın meydana geldiği yer kamu kanalı TRT Spor. TRT Sporda yayınlanan bir program ve yorumcunun sözleri nedeniyle sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepki… İddia odur ki TRT Sporda yorumculuk yapan Kaya Çilingiroğlu programa sarhoş olarak katıldı ve özellikle Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekecek, Fenerbahçe Teknik direktörü Ersun Yanal’la ilgili inanılmaz ifadelere imza attı. Tabi bu bir iddia… Gerçek mi değil mi zamanla ortaya çıkacaktır. Bizde canlıtv olarak olayı sizler için araştırdık.

Kaya Çilingiroğlu Canlı Yayına Sarhoş mu Çıktı?

TRT Spor’da yayınlanan bir programa yorumcu olarak katılan Kaya Çilingiroğlu bir anda sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı. Twitter’de trendlerde ilk sırada yer alan Kaya Çilingiroğlu’nun Fenerbahçe teknik Direktörü Ersun Yanal hakkındaki ifadelerine taraftarlar büyük tepki gösterdi. Fenerbahçe taraftarlarının yanı sıra bazı Fenerbahçe muhabirleri de hem TRT Spor’a hem de Kaya Çilingiroğluna büyük tepki gösterdi ve Kaya Çilingiroğlu’nun canlı yayına sarhoş olarak çıktığı iddia edildi.

TRT Spor Yorumcusu Kaya Çilingiroğlu Ne Dedi?

Trt Spor’da yayınlanan programa yorumcu olarak katılan Kaya Çilingiroğlu Fenerbahçe taraftarını kızdıracak sözleriyle bir anda gündeme oturdu.

Kaya Çilingiroğlu Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’la ilgili olarak “Şu Esun Yanal seviliyor abi ya inanamıyorum falan yani. Hiçbir açıdan Fenerbahçe’ye yakıştıramadığım bir teknik direktör. Ne futbol olarak ne duruş olarak ne beyanları olarak. Sevilmesi bile kötü ya” ifadelerini kullandı. Bu ifadelerin ardından Fenarbahçe taraftarının tepkisi çığ gibi büyüdü ve sonunda yorumcu Kaya Çilingiroğlu’nun canlı yayına sarhoş olarak çıktığı iddia edildi.

Önümüzdeki günler ne gösterecek, Kaya Çilingiroğlu bir açıklama yapacak mı ya da kamu kanalı TRT Spor konuyla ilgili görüş belirtecek mi bekleyip göreceğiz.

21-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar