TRT’nin Yeni Dizisi Avcı’nın Kadrosunda Kimler var ve Konusu Ne?

TRT’nin Yeni Dizisi Avcı’nın Kadrosunda Kimler var ve Konusu Ne?
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak molan ve Bozdağ Film tarafından hazırlanan askeri proje Avcı’nın konusu ne ve oyuncu kadrosunda kimler var?

Televizyon kanalları yeni projelerini seyirciyle buluşturmak için büyük çaba harcıyorlar. Pek çok yeni yapımın ekranlara geldiği 2022 – 2023 sezonunda halen yeni projelerin çalışmaları ve çekimleri devam ediyor. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 için hazırlıkları süren Avcı dizisi de bu yapımlardan biri ve en iddialısı olarak öne çıkıyor. TRT 1’in heyecanla beklenen projesi Avcı bir askeri proje olarak tasarlanırken yapım şirketi Bozdağ Film dizinin cast çalışmalarına hız vermiş durumda. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin erkek başrol oyuncusu olarak başarılı oyuncu Uğur Güneş’le anlaşmaya varılmıştı. Oyuncunun partneri olarak ise yine geçtiğimiz iki sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı’nda yer alan ve geçtiğimiz sezon ayrılan güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan’ın adı geçiyor.

Avcı Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

TRT 1 ekranları için Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve heyecanla beklenen aksiyon ve dram dizisi Avcı için son hazırlıklar yapılıyor. Cast çalışmaları halen devam eden dizide birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Bir askeri proje olarak tasarlanan Avcı’da başrolü Uğur Güneş canlandıracak. Cast çalışması devam eden Avcı’nın oyuncu kadrosunda şu ana kadar yer alacağı kesin olan oyuncular arasında

·         Uğur Güneş (Hakan)

·         İdris Nebi Taşkan (Cengiz)

·         Burak Tozkoparan

·         Gülsim Ali İlhan yer alacak. Halen cast çalışması devam eden dizinin çok yakında sete çıkması ve çekimlere başlaması planlanıyor.

Avcı Dizisi Konusu Ne?

Bozdağ Film tarafından TRT 1 için hazırlıkları süren Avcı Dizisinin çekimlerinin çok yakında başlaması bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Can Emre’nin oturacağı dizinin senaryosunu ise Atilla Engin kaleme alacak. Askeri bir proje olması beklenen Avcı dizisi, bir dönem gündemde çok fazla yer alan savunma sanayi kuruluşlarından Aselsan’ın mühendislerinin uçak kazasında ölmelerinin hikayesi anlatılacak. Ayrıca projede devleti için mücadele eden bir askerin düşmana karşı sahada mücadele etmesi ve bu uğurda canını hiçe sayması ekrana taşınacak. Dizinin özellikle yakın tarihte yaşanan bazı olayların perde arkasına değineceği belirtiliyor. Halen cast çalışması devam eden dizi İstanbul’da çekilecek ve çok kısa bir zamanda sete çıkacak.

19-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar