TRT’nin yeni Dizisi Balkan Ninnisi Sete Çıktı Çekimler Başladı

TRT’nin yeni Dizisi Balkan Ninnisi Sete Çıktı Çekimler Başladı
TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda ekrana gelecek ve Haziran ayı ortalarında yayına başlayacak olan Balkan Ninnisi Dizisinin çekimleri Makedonya’da başladı.

Son dönemlerde ekrana getirdiği dizilerle büyük başarılar elde eden TRT 1 yeni diziler için hazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak Kara Tahta ve Kasaba Doktoru dizilerini seyirciyle buluşturan kanal şu sıralar Eylül yayın dönemi ve daha erken olarak da yaz sezonu için yeni dizi projelerinin hazırlıklarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Kanal için hazırlanan ve bu günlerde büyük ilgi ve merak konusu olan yapımlardan biri olan Balkan Ninnisi dizisinin çekimleri başladı. Yapımcılığını Yalçın Arı ve Uğur Uzunok’un yaptığı balkan Ninnisi’nin senaryosu yine Uğur Uzunok tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Doğan Ümit Karaca oturuyor. Dün itibariyle sete inen ve çekimlere başlayan dizinin yaz sezonuna damgasını vurması bekleniyor. Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekimleri başlayan dizi şehir halkı tarafından büyük ilgi ve merakla karşılandı.

Balkan Ninnisi Çekimleri Başladı

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve bir dönem dizisi olarak projelendirilen Balkan Ninnisi dizisinin çekimleri Makedonya’nın başkenti Üsküp’te başladı. Oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erman saban yer alıyor. Dizi, 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalan bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadele hikaye ediliyor. Çekimleri başlayan dizinin yakında tanıtımının TRT 1 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Erdal Özyağcılar’a Büyük İlgi

Bu arada çekimleri Üsküp’te başlayan Balkan Ninnisi Dizisinin başrol oyuncularından usta oyuncu Erdal Özyağcılar’a şehirde büyük ilgi vardı. Pek çok seveni tarafından heyecanla karşılanan usta oyuncu dizide canlandıracağı Köfteci Süleyman karakterini ve diziyi anlattı. Erdal Özyağcılar dizi için “Balkan Ninnisi çok samimi, sıcak, güzel bir hikaye. Köfteci Süleyman’ı canlandırıyorum. Süleyman’ın kız kardeşi, yeğenleri ve damadı var. Dizimiz bir Osmanlı Konağı’nda çekiliyor. Konak muhteşem. Köfteci dükkanım da öyle. Mekanlar Üsküp, hikaye harika. Dizimizin TRT 1 ekranlarında izleyicilerin ilgi odağı olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

16-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar