Atatürk Dizisine Bir Flaş Oyuncu Daha Katıldı

Atatürk Dizisine Bir Flaş Oyuncu Daha Katıldı
Disney +’da 2023 yılında yayınlanacak olan ve toplam 7 bölümden oluşacak Atatürk Dizisinin kadrosuna son dönemin başarılı ve güzel oyuncusu Esra Bilgiç de dahil oldu.

Dizi sektöründe bu günlerde en çok konuşulan ve yine magazin ve sosyal medyada en çok gündem olan yapımlardan biri olan Atatürk dizisi ile ilgili hemen her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Bugüne kadar birçok ünlü oyuncu ile anlaşmaya varan dizinin yakında sete çıkması ve çekimlere başlaması bekleniyor. 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney +’da 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin 1000. Yılına özel olarak yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncuların her biri kendi başına başrol ve hepsi de birbirinden ünlü. Aras Bulut İynemli’nin Mustafa kemal Atatürk olarak seyirci karşısına çıkacağı diziye son olarak başarılı ve güzel oyuncu Esra Bilgiç dahil oldu. Son dönemlerde birbirinden başarılı yapımlarda rol alan ve son dönemlerde adından en çok söz ettiren oyunculardan olan Esra Bilgiç’in dizide hangi karaktere hayat vereceği henüz belli olmadı.

Esra Bilgiç Atatürk Dizisinde

14 Haziran’da Türkiye Pazarına büyük bir iddia ile girmeye hazırlanan internet yayın platformu Disney +’nın en büyük projelerinden biri olan Atatürk Dizisi 03 Medya ve Lanistar Medya tarafından hazırlanıyor. Bugüne kadar birbirinden ünlü oyuncularla anlaşmaya varan yapımcı şirketler son olarak Türkiye’nin en başarılı ve en güzel kadın oyuncularından olan Esra Bilgiç ile de anlaşmaya vardı. Adeta yıldızlar armasına dönen Atatürk Dizisinin çok yakında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor. 2023 yılında Cumhuriyet’in 100. Yılına özel olarak hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında,

·         Aras Bulut İynemli (Mustafa Kemal Atatürk)

·         Songül Öden (Zübeyde Hanım)

·         Mehmet Günsür (Ali Rıza Efendi)

·         Sarp Akkaya (Enver Paşa)

·         Berk Cankat (Ali Fuat Cebesoy)

·         Esra Bilgiç (?)

·         Sahra Şaş (Makbule Atadan)

·         Bertan Asllani (Ali Fethi Okyar)

·         Emma Watson (?)

Bölüm Başı 700 Bin TL

Bu arada geçtiğimiz gün sosyal medya ve magazin basınına düşen bir haber bir anda gündem oldu ve uzun süre konuşuldu. Atatürk dizisinde başrol oynayacak ve Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin diziden alacağı bölüm başı ücret ortaya çıktı. İddiaya göre başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizisinden alacağı bölüm başı ücret 700 Bin TL. Bu iddia oyuncu tarafından doğrulanmadı ancak haber ve iddia magazin basını ve dizi sektöründe gündem olmayı başardı. 7 bölüm olarak planlanan dizinin sonunda usta oyuncunun yaklaşık 5 Milyon TL alacağı iddia edildi.

16-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar