Tuğba Ekinci Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özür Diledi!

Tuğba Ekinci Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özür Diledi!
Şarkıcı Tuğba ekinci'den İstanbul seçimlerinin iptalini protesto eden sanatçılara gönderme! Tuğba ekinci tüm sanatçılar adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan özür diledi!

31 Mart yerel seçimlerinin yankıları ve tartışmaları seçimin üzerinden bir buçuk ay geçmesine karşın devam ediyor. En son İstanbul seçimlerinin iptal edilmesiyle tekrar alevlenen tartışmalara ünlülerde kendi açılarından katılıyor. Kimi ünlü seçimin iptalini protesto ederken kimi destekliyor. Şarkıcı Tuğba Ekinci’de YSK'nın İstanbul kararından sonra Ekrem İmamoğlu'na destek veren isimlere gönderme yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan özür diledi. YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, ünlü isimlerinde susmaması gerektiğini belirterek destek beklediğini açıklamıştı. İmamoğlu'nun sözlerinden sonra birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından #herşeygüzelolacak etiketiyle destek mesajları yayınladı. Son zamanlarda yaptığı sivri çıkışlarla gündeme gelen şarkıcı Tuğba ekinci ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan özür diledi. Haberi Canlıtv takipçileriiçin derledik.

"Her Zaman Yanınızdayım"

Şarkıcı Tuğba ekinci İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak "Her zaman yanınızdayım çünkü sizi en azından tanıyoruz partinizle beraber ülkemize yaptığınız tüm gelişimler için teşekkür ederim. Kalbinizi kıranlar adına ben özür dilerim İyi olan kazansın Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan " notunu yazdı.

Gemiyi İlk Terk Eden Fareler Sanatçılar Oldu"

Şarkıcı daha önce de Erdoğan'a destek olmayan ünlü isimler için, "Gemiyi ilk terk eden fareler sanatçılarınız oldu yanınızdan ayrılmayan bunca yıl ekmeğinizi yiyen ayrıca düğünlerinde sizi şahit gösterenler bir satır yanınızda olamadılar ve partinizden bahsetmediler. Sayın Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan şükranlarımı diliyorum." demişti.

Tuğba Ekinci Kimdir?

Tuğba Ekinci 9 Haziran 1977'de Kars'ta dünyaya geldi. Şov dünyasına girişi Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum'da 'Mavi Düşler' dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu. Çarkıfelek'te bir süre hosteslik yaptı. Kral TV'de VJ oldu. 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı. Babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri aldı. Buzda Dans yarışmasının finalisti idi. Şarkıcı Pendik Lisesi mezunudur. Annesi hemşire, babası İTÜ mezunu inşaat mühendisidir.

Albümleri
2005: O Şimdi Asker

2007: Boynuz

2008: Condom

2010: Yanma Demezler

2011: 100 Derece

2013: Hadi Kızım

2014: Git Git Gör Gününü

2016: Para Babası

 

10-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar