Tuğba Özay Işın Karaca’ya Ateş Püskürdü

Tuğba Özay Işın Karaca’ya Ateş Püskürdü
Orman yangınında ön plana çıkan ve zor zamanlar geçirmesiyle gündemde yer alan eski manken Tuğba Özay kendisine yorum yapan Işın Karaca’ya çok sert yüklendi.

Orman yangınları sebebiyle ünlülerin paylaşımları ya da yaşadıkları zaman zaman magazin basını ve sosyal medyada sıkça yer aldı. Bunlardan biri de yangının ilk günlerinde feryat eden ve çiftliğinin yandığını belirten ve ardından da felç geçirdiğini söyleyerek hastaneye yatan ünlü eski manken Tuğba Özay’dı. Tuğba Özay hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu olmuş ve yangından etkilenmeyen çiftliğine giderek sosyal medya hesabından bir canlı yayın yaparak olanları paylaşmıştı. Tuğba Özay bu canlı yayın sırasında yangından etkilenerek ölen atını da paylaşmış ve oldukça duygusal sözler kullanmıştı. Bunun ardından pek çok kişi ünlü isme geçmiş olsun dileklerini iletmiş ve üzüntülerini paylaşmıştı. Ancak daha sonra olanlar Tuğba Özay’ı ve yine onun gibi ünlü bir isim olan şarkıcı Işın Karaca’yı karşı karşıya getirdi ve aralarında hoş olmayan ifadelerin yaşanmasına sebep oldu.

Önce Kuyumcu Açılışı Sonra Polemik

Tuğba Özay Marmaris yangını sırasında bölgede bulunan çiftliğinin de yangından zarar göreceğini düşünerek oldukça zor anlar yaşamış ve canlı yayınlarda sürekli yardım taleplerinde bulunmuştu. Daha sonra felç geçirdiğini belirten ünlü isim hastaneye yatmış ve sonrasında taburcu olarak çiftliğinde yaşanları anlattığı bir canlı yayın paylaşımı yapmış ve burada ölen atını da paylaşarak oldukça duygusal anlar yaşamıştı. Bu paylaşımın ardından ünlü isim bir kuyumcu açılışına katılınca bir anda sosyal medyanın hedefi haline geldi. Sosyal medyada yorum yapanlar Tuğba Özay’ı üzüntüsünü sahte olmakla suçlamışlardı. Paylaşım yapanlar Tuğba Özay’ı büyük üzüntünün ardından açılışa katılmasından dolayı samimiyetsizlikle suçlamışlardı. Aynı şekilde bazı ünlüler de Tuğba Özay için yorumda bulunmuştu. Bu ünlülerden biri olan Işın Karaca sosyal medya hesabından bir yorumda bulunarak” ben şok, ben manşet” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım üzerine ünlü eski manken Tuğba Özay adeta küplere bindi ve Işın Karaca’ya çok sert ifadelerle yüklendi.

Çok Sert Konuştu

Ünlü şarkıcı Işın Karaca Tuğba Özay’ın kuyumcu açılışına katılması sebebiyle” ben çok, ben manşet” şeklinde bir yorumda bulundu. Bu yorum üzerine Tuğba Özay adeta küplere bindi ve çok sert cevap verdi. Tuğba Özay “Işın Karaca yazıklar olsun sana, yaptığın o yoruma. Utanmadın de mi? Seni işten kovdukları zaman kim vardı yanında? Anımsa bakayım 1995 yılını, anımsa bakalım. Seni işten kovduklarında kim vardı yanında? O taşın üstünde gözyaşlarını silen bir ben vardım Işın. O yorumları magazin sayfalarına o çirkin yorumları yapmak zorunda mıydın? Kankaların yangın döneminde konserlere giderken onlara ses çıkarmadın. Yazıklar olsun sana” ifadelerini kullandı. Bu ifadeler sonrası Işın Karaca’dan henüz Tuğba Özay’a herhangi bir karşılık ya da cevap gelmedi.

02-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar