Tülin Şahin, Pedro Noronha’yı ‘’Çocuğuma Şiddet Uyguluyor’’ Diyerek Şikayet Etti

Tülin Şahin, Pedro Noronha’yı ‘’Çocuğuma Şiddet Uyguluyor’’ Diyerek Şikayet Etti
Ünlü manken Tülin Şahin eski eşi Pedro Noronha’yı ‘’Çocuğuma şiddet uyguluyor’’ diyerek şikayette bulundu. Pedro Noronha havaalanında gözaltına alındı.

Resmi evlilikleri olmayan Tülin Şahin ve Pedro Noronha çifti anlaşamayarak ayrılmışlardı. Çiftin bu evlilikten Siena isminde bir kızı var. Ayrılık sonrası çiftler arasında çekişme devam etmekte. Tülin Şahin kızları Siena’ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle açtığı davada Pedro Noronha gözaltına alındı.

1.5 Yaşındaki Kızına Şiddet Uyguladığı İçin Dava Açtı

Manken Tülin Şahin ve Portekizli  Pedro Noronha 2019 yılında resmi olmayan bir nikah ile evlendikleri ortaya çıktı. Evlendiği yılda kızı Siena’yı kucaklarına alan çift, bir süre sonra ilişkilerini noktaladılar. Pedro Noronha ayrılık sonrasında kızı Siena’yla görüşememe sebebi ile Tülin Şahin’e dava açmıştı. Her ayın 7 günü kızını görmek için babalık hakkı Pedro Noronha’ya mahkeme tarafından tanınmıştı. Fakat Tülin Şahin geçtiğimiz hafta, kızına şidde uyguladığı gerekçesi ile Pedro Noronha’ya dava açtı. Türkiye’de ikamet ettiği bir adres mevcut olmadığı için Lizbon’dan İstanbul’a dönüşünde 1.5 yaşındaki kızı Siena’ya şiddet uyguladığı gerekçesi ile havaalanında göz altına alındı.

Serbest Bırakıldı

Portekiz’li iş adamı Pedro Noronha’ya, Tülin Şahin tarafından ‘’çocuğuma şiddet uyguluyor ‘’ ifadesi üzerine açılan davada Pedro’nun ifadesine başvuruldu. Alınan ifade sonrasında birkaç saat içinde serbest bırakıldı.

Resmi Olarak Evli Değil

Ünlü manken Tülin Şahin ve Pedro Noronha 2019 yılında nikah masasına oturduğu iş adamı ile evlilikleri sona erdi. Resmi olarak evliliği olmadığı ortaya çıkan ünlü manken Tülin Şahin kızı Siena’yı kucağına aldıktan sonra ayrıldı. Ayrılık sürecinde ise kızı Siena’yı babasına göstermediği için de ortalık karışmıştı. Kızını görmek isteyen baba Pedro Noronha Tülin Şahin’e dava açtı. Mahkeme kararı her ayın ilk haftası 12.00-17.00 saatleri arasında görmesine izin verdi.

Dondurma Yediğim İçin Şiddetli Kavgalar Ettik

Tülin Şahin ve Pedro Noronha çifti evlilikleri beklendiği gibi ilerlemedi. Eşinden sert baskılar gören ünlü manken Tülin Şahin zor süreçlerini anlattı. ‘’Doğumdan sonra eski fiziğime dönmem için baskı yaptı. Hamileyken bir tane dondurma yediğim için şiddetli kavgalar ettik. Doğumdan sonra Çocuğa bakmak ve gece uyunmak senin işin değil diyerek eve zorla iki tane bakıcı getirdi. Bana spor yapmam ve zayıflamam için baskı yaptı. Annesi ile birlikte 5 aylık kızımın şişman olduğunu söyleyip beni eleştirdiler’’ ifadelerine yer vererek yaşadığı zorlu süreci paylaşmıştı.

 

09-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar