Teşkilat’a Yeni Oyuncu

Teşkilat’a Yeni Oyuncu
TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytinglerde yüksek sonuçlar alan dizisi Teşkilat yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında geçe sezon başlayan ve seyircinin çok sevdiği ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma unvanını eline geçiren aksiyon gerilim dizisi Teşkilat yeni sezona hazırlanıyor. Geçen sezon oldukça başarılı bir sezon sonrasında sezon arası veren dizi istihbarat teşkilatları arasındaki krizleri ve çatışmaları ele alıyor. Dizi son zamanlarda yapılan en aksiyonlu ve en teknolojisi bol dizilerden biri olarak görülürken istihbarat teşkilatının Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozma ve Türkiye’yi zor durumda bırakmaya çalışanlara karşı üstünlük kurma hikayesi üzerine kurulu. Oldukça heyecanlı sahnelerin yer aldığı dizide Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Ezgi Eyüboğlu ve Mesut Aksuta gibi usta isimler yer alıyor. Yeni sezona da iddialı bir şekilde hazırlanan dizi yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diziye son olarak başarılı ve genç oyuncu Lara Domaç dahil oldu.

Yıldırım’ın Kızı (Gürkan Uygun) Roza

Teşkilat yeni sezona yine iddialı bir şekilde hazırlanırken oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dizide halen yer alan Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta, Yavuz Bingöl, Nihat Altınkaya ve Tuncer Salman gibi usta isimlerin yanına başarılı oyuncu Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Mustafa Açılan dahil olmuştu. Diziye yine bir TRT 1 dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu’dan transfer olan usta oyuncu Gürkan Uygun Yıldırım karakteriyle dahil oldu. Dizide Yıldırım’ın kızı Roza’yı ise genç oyuncu Lara Domaç’ın canlandıracağı öğrenilirken Yıldırım’ın eşini ise Nil Günal canlandıracak. Çekimleri başlayan dizi sezona yine heyecanla hazırlanırken seyircide diziyi merakla bekliyor.

Lara Domaç Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat adlı dizide Roza karakterini canlandıracak olan genç ve başarılı oyuncu Lara Domaç 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen güzel oyuncu Tümay Özokur Akademi çatısı altında kamera önü eğitimi almıştır. Güzel oyuncu ilk olarak reklam filmlerinde yer alırken daha sonra dizilerle tanışmış ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Oyuncunun bugüne kadar rol aldığı yapımlar şunlardır.

-          Hayallerim Aşkım ve Ailem

-          Kampüs Kafası

-          20 Dakika

14-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar