Türker İnanoğlu Hastaneye Kaldırıldı

Türker İnanoğlu Hastaneye Kaldırıldı
Türk Sineması ve televizyon tarihinin en çok film üreten yapımcılarından olan Bay Sinema Lakaplı Türker İnanoğlu solunum yetmezliği sebebi ile hastaneye kaldırıldı.

Türk televizyon ve film tarihinin önde gelen isimlerinden olan ve bugüne kadar pek çok yapımı seyirciyle buluşturan ünlü ve başarılı yapımcı Türker İnanoğlu ile üzücü bir haber internet haber siteleri ve magazin sayfalarına yansıdı. Türk Sinemasındaki üretkenliği sebebiyle kendisine Bay Sinema lakabı takılan ve bugüne kadar onlarca filme hem yapımcı hem de yönetmen olarak imza atan ünlü isim solunum rahatsızlığı ve kalça kırığı sebebi ile acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin hastaneye kaldırılması ve tedavisine başlanması magazin basının ve sosyal medyada geniş şekilde yer alırken haber internet haber sitelerinde de ilk haber olarak verilmeye başlandı. İlk müdahalenin ardından 87 yaşındaki ünlü isimle ilgili ameliyat olup olmayacağı kararı halen tedavisi devam eden kan hastalığına bağlı olarak verilecek.

Türker İnanoğlu Hastanede

Solunum yetmezliği ve kalça kırığı sebebi ile özel bir hastaneye kaldırılan ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlunun tedavisine başlandı. Ünlü ismin kalça kırığı ile ilgili olarak ameliyat olup olmamasına önümüzdeki günlerde halen devam eden kan hastalığının seyrine göre karar verilecek. Doktorların kan hastalığı sebebi ile ameliyatı riskli görmesi üzerine beklemeye alınan ameliyat için gereken tetkikler de yapılmaya başlandı. Ünlü isim Türker İnanoğlu daha önce bel fıtığı ameliyatı olmuş ve ayrıca 2019 yılında akciğerlerinde oluşan enfeksiyon sebebi ile kan hastalığı tedavisi görmeye başlamıştı. Bu sebeple ünlü isim solunum rahatsızlığı da yaşıyordu. Türker İnanoğlu halen Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 17. Sezonunda olan Arka Sokaklar’ın da yapımcılığını yapıyor ve duayen isim 87 yaşında bulunuyor.

Türker İnanoğlu Kimdir?

18 Mayıs 1936 yılında Safranbolu’da dünyaya gelen İlker İnanoğlu hayatı boyunca sinemanın içinde olmuştur. 1957 yılında yönetmen yardımcısı olarak başladığı meslek hayatında yönetmen, yapımcı ve senarist olarak birçok projeye imza atmıştır. Erler Film’i kuran Türker İnanoğlu bugüne kadar pek çok yapıma imza atmıştır. Bunlar arasında, Parmaklıklar Ardında, Dağlar Şahini, Deli Murat, Ferhat ile Şirin, Söz Müdafaanın, Kanlı Para, Kara Murat Fatih’in Fedaisi, Acı Hayat, Bitirim Kardeşler, Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı, Kara Murat denizler Hakimi, Zübük, Keriz, Doğmadan Ölenler, Kalp Yarası, Mirasyedi, Tamirci Parçası, İdam Mahkumu, Osmanlı Kabadayısı ve daha pek çok yapım bulunmaktadır.

11-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar