Türkiye'nin en beğenilen sanatçıları listesi açıklandı

Türkiye'nin en beğenilen sanatçıları listesi açıklandı
Ünlü araştırma şirketi tarafından yapılan anket sonuçları açıklandı. Türkiye'nin en beğenilen sanatçıları araştırmasında ilk 5 isim bakın kimler oldu?

Türkiye'nin en beğenilen sanatçıları anketinin sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Ünlü araştırma şirketi MetroPOLL tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre en beğenilen isim yine Haluk Levent oldu. Haluk Levent'in zirvede yer aldığı MetroPOLL Araştırma şirketi tarafından yapılan anket sonuçlarına göre ilk 5'e Tarkan, Sezen Aksu, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar girdi. MetroPOLL tarafından yapılan Türkiye'nin Nabzı Mart 2022: Sanatçıların Beğeni Düzeyi yüzdeleri açıklandı. Haluk Levent yüzde 78,9 ile yine 1. sırada yer aldı.

Türkiye'nin en beğenilen sanatçısı Haluk Levent 

Ünlü araştırma şirketi MetroPOLL, yapmış olduğu güncel araştırma sonuçlarını açıkladı. Türkiye'nin Nabzı Mart 2022: Sanatçıların Beğeni Düzeyi isimli anket sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. Araştırma sonuçları arasında ilgi çeken bölümlerden biri de sanatçılarla ilgili bölümdü. Açıklanan anket sonuçlarına göre ünlü sanatçı ve aynı zamanda Ahbap Platformu Kurucusu olan Haluk Levent en beğenilen sanatçı olarak ilk sırada yer aldı.

Haluk Levent'in sıralaması ile ilgili bir paylaşım da MetroPOLL Araştırma'nın sahibi Özer Sancar tarafından yapıldı. Özer Sancar, "Metropoll’ün şimdiye kadar yaptığı popülarite-beğeni ölçümlerinde görülen en yüksek değer yüzde 79’la Haluk Levent’e ait" ifadelerini kullandı.

En beğenilen ilk 5 sanatçı kimler oldu?

MetroPOLL Türkiye'nin Nabzı Mart 2022 araştırması sonucunda en beğenilen 5 sanatçı belli oldu. İlk sırayı yüzde 78,9 ile Haluk Levent'in aldığı araştırmada ikinci sıra Tarkan'ın oldu. Megastar Tarkan yüzde 60, 7 ile en sevilen ikinci sanatçı oldu. Tarkan son günlerde 'Geççek' şarkısı ile gündeme gelmiş ve siyasi tartışmaların hedefi olmuştu. Türkiye'nin nabzı araştırmasında yüzde 58,2 ile üçüncü sıradaki isim ise Sezen Aksu oldu. Türkiye'nin en beğenilen sanatçıları arasına giren Sezen Aksu da son günlerde çok konuşulan isimler arasındaydı. Sezen Aksu'yu dördüncü sıradan takip eden sanatçı ise ünlü komedyen Cem Yılmaz. Cem Yılmaz araştırma sonucuna göre yüzde 56,3'le en beğenilen 4. sanatçı oldu. İlk beşin son sırasındaki isim ise özellikle Recep İvedik filmleriyle çok sevilen oyuncu Şahan Gökbakar oldu. Şahan Göbakar, 50,6 ile en beğenilen 5. sanatçı olarak belirlendi.

24-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar