Tutunamayanlar 2. Bölüm İzle!

Tutunamayanlar 2. Bölüm İzle!
Tutunamayanlar 2. Bölüm İzle; 14 Ocak Salı akşamı 2. Bölümüyle ekrana gelen Tutunamayanlar Dizisi’nin 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tutunamayanlar 2. Bölüm İzle; Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in birlikte yaptığı ve TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Tutunamayanlar 14 Ocak Salı akşamı 2. Bölümüyle TRT 1’de seyirciyle buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Şinasi Yıurtseven ve Barış Yıldız’ın rol aldığı yönetmenliğini Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun birlikte üstlendiği Tutunamayanlar yayınlandığı ilk bölümde seyirciden tam not almış ve reytinglerde üst sıralarda yer alarak gelecek bölümler için umut vaat etmişti. İlk bölümü ilgiyle izlenen komedi dizisi Tutunamayanlar’ın 2. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Tutunamayanlar Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

TRT 1’in yeni başlayan ve seyirci tarafından yayınlanan ilk bölümü ilgiyle karşılanan absürd komedi dizisi Tutunamayanlar bu akşam 2. Bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümünde Tarık’ın iş bulabilmek için uğraşması ancak hiçbir yerde iş bulamaması hikayenin ana konusu olarak ön plana çıkmıştı. Hayatında daha önce hiçbir işte çalışmamış ve 30’lu yaşlarında olan Tarık CV’sine sadece adını ve soyadını yazarak iş görüşmelerine gidiyor ve haliyle ret alıyordu. Bu sırada tanıştığı İrem’e bir anda aşık olan Tarık İrem’in kendi mahallesine taşınması için uğraşmıştı. Aynı şekilde Tarık’ın yaşadığı mahallenin de kendine has hikayelerinin yayınlandığı ilk bölüm iyi bir başlangıç yapmıştı.

Tutunamayanlar 2. Bölüm Özeti!

İş bulabilmek ve annesinin dilinden kurtulmak isteyen Tarık bir türlü istediği sonucu alamaz. Yaptığı hiçbir plan işe yaramaz. Ancak bu sırada tanıştığı İrem, Tarık’ın dünyasına yıldırım gibi düşmüştür. Tarık’ın daveti üzerine mahalleye taşınan İrem bu kararından Tarık’a yük olduğunu düşündüğü için vazgeçer. Tarık ise İrem’in neden vazgeçtiğini anlamaz ve tekrar onu iknaya çalışır. Tarık’ın annesi ise Tarık’ın hayatına giren bu gizemli kızın kim olduğunu kafasına koymuş ve planlar yapmaya başlamıştır. Dizinin renkli karakteri İlham Perisi ise hayatını değiştirmek ve Avrupa’ya gitmek istemektedir. Bunun için periler konseyinde yaptığı ilhamlarla ilgili sunumun başarısız olması üzerine eski görevine geri dönmek zorunda kalmıştır.

Tutunamayanlar’ın 2. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi ihmal etmeyin.

14-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar