Tutunamayanlar 3. Bölüm izle

Tutunamayanlar 3. Bölüm izle
Tutunamayanlar 3. Bölüm izle; TRT 1'in son haftalara damga vuran absürt komedi dizisi Tutunamayanlar 3. bölümüyle ekrana geldi.

Tutunamayanlar 3. Bölüm izle; TRT 1'den ekrana gelen Tutunamayanlar dizisi bu akşam 3. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümde izleyiciler yine kahkahalara boğulacak. Tutunamayanlar dizisi bölümleri televizyondan çok internet ortamında ilgi görüyor. Sayısı milyonları bulan kullanıcılar diziyi internet üzerinden takip ediyor. Siz de Tutunamayanlar dizisini internet üzerinden izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Tutunamayanlar 3. Bölüm özeti

Tarık, beklenmedik bir anda hayatına giren İrem'e delicesine aşıktır ancak bir türlü hislerini ona açıklayamamaktadır. Ona hislerini açıklamak için konuşmaya çalışsa da sonuç hep hüsran ile sonuçlanır. Kendisi işin içinden çıkamayınca çareyi İlham Perisi ve Lütfü'ye danışmakta bulur. Ancak daha kendilerine bir hayırları olmayan bu iki kafadar olmadık tavsiyeler verirler. Tavsiyelerini uygular ve yine başarısız olur. En sonunda Lütfü, Tarık'ın da aklına yatan bir tavsiye verir. Tarık, ne hissettiğini doğrudan İrem'e açıklamayacaktır. Aşkını ima ederek İrem'in fark etmesini umar. İrem hariç herkes Tarık'ın İrem'e olan ilgisini farkındadır. Tarık'ın annesi Cemile, mahallenin dedikoducusu Nurdagül ve Tarık'a çocukluğundan beri aşık olan Vildan, bu birliktelikten hiç ama hiç memnun değildir. İş işten geçmeden Tarık'ı İrem'den ayırmanın hesaplarını yaparlar. Hicabi ise okulu kapanmasın diye mücadele vermektedir. Bunun için mahalleliyi organize etmeye çabalar. 

Tutunmayanlar dizisi büyük bir popülerlik kazandı

Türkiye'de bir süredir absürt komedi türünde diziler göremiyorduk. Bir döneme damga vuran ve bitişinin üzerinden yıllar geçmesine karşın popülerliğini koruyan Leyla ile Mecnun dizisi bu tür diyince akla gelen ilk dizi oluyor. Tutunamayanlar dizisi ilk bölümünün ardından Leyla ile Mecnun'a fazlasıyla benzetildi. Bir grup insan diziyi beğenirken bir grup insan da dizinin kötü olduğunu ifade etti. Buna karşın şu bir gerçek ki TRT 1'den ekrana gelen Tutunamayanlar, oluşan bu absürd komedi boşluğunu doldurmuşa benziyor. Reytinglere baktığımızda ilk bölüm ilk 10'a girse de ikinci bölüm pek de iyi sayılmayan bir sırada yer aldı. Ancak yine de bölümler internet ortamında büyük ilgi görüyor. Sayısı milyonları bulan izleyiciler bölümleri internet üzerinden takip ediyor.

21-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler