Tutunamayanlar 7. bölüm izle

Tutunamayanlar 7. bölüm izle
Tutunamayanlar 7. bölüm izle! Tutunamayanlar'ın yeni bölümünü izlemek için tüm detaylara haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tutunamayanlar 7. bölüm izle; TRT 1 ve Neden Film ortaklığıyla ekranlara gelen Tutunamayanlar, 7. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Tarık ve İrem, aralarındaki buzları eritebilecek mi? Tarık, çok istediği dergiyi çıkarmayı başarabilecek mi? 25 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümü izlemek için tüm detaylar haberimizde!

Tutunamayanlar 7. bölüm izle

Çok sevilen TRT 1 dizisi Tutunamayanlar'ın 7. bölümü ekranlara geldi. Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu ve Zafer Algöz gibi isimlerin başrolde yer aldığı Tutunamayanlar dizisi son bölüm izle. Milyonları kahkahalara boğan dizinin bölümleri tek parça olarak sizlerle. Eğer siz de Tutunamayanlar dizisinin 7. bölümünü izlemek istiyorsanız doğru adrese geldiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey yukarıda yer alan bağlantıya tıklamak. Böylece Tutunamayanlar'ın yeni bölümünün keyfini çıkarabilirsiniz.

Tutunamayanlar son bölüm izle

Tutunamayanlar 7. bölüm özet

Tarık ve İrem, arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. Tarık, İrem'e kendini affetirebilmek için çaba sarf etmek zorunda kalır. Ayrıca dergi işine yeniden sıkı sıkıya sarılmaya karar verir. Bütün mahalleli tek bir şey için kolları sıvar o da bu dergiyi çıkarmaktır. Buna karşın Tarık'ın önünde pek çok engel vardır. Edebiyat dünyasının önde gelen zatlarıyla bir araya gelen Tarık, onlarla pek iyi anlaşamaz. İrem ve Tarık arasındaki bu soğuk rüzgarlar geçecek midir? Hicabi'de hala çarpan yıldırımın etkileri baş göstermektedir. Onun bu yeni hali çevresindekileri nasıl etkileyecek?

Tutunamayanlar dizisi oyuncu kadrosu

Tutunamayanlar, oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız, Hande Katipoğlu, Bora Akkaş, Dilhan Nazözgülüş, Uğur Serhan ve Dilek Çelebi'nin yer aldığı absürt komedi türündeki TRT 1 dizisidir. Neden Film yapımcılığında ekrana gelen dizinin senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan yapıyor. Yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murat Zaloğlu yer alıyor.

Tutunamayanlar dizisi her Salı akşamı saat 20:00'de TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşıyor. Bu dizinin yeni bölümlerine canlitv.com adresi üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Öte yandan televizyon dünyası ile ilgili tüm yeni gelişmeler de sitemizde yer alıyor.

25-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler