Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisine birbirinden ünlü 2 isim konuk oluyor!

Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisine birbirinden ünlü 2 isim konuk oluyor!
TRT 1 ekranlarının güldüren dizisi Tutunamayanlar Çevrimiçi'nin yeni bölümüne Ferhat Göçer ve Eser Yenenler konuk olacak.

TRT 1 ekranlarında izlediğimiz Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisi bu akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. Her bölümü izleyiciyi kahkahalara boğan programın yeni bölümünde sürprizler var. Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Barış Yıldız, Zafer Algöz gibi isimlerin başrolde yer aldığı Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisine önemli isimler konuk olmaya devam ediyor. Yeni bölümde de birbirinden ünlü 2 isim dizide konuk olarak yer aldı.

Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisine 2 önemli ismi konuk oldu

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla yıldızı parlayan ve sonrasında 3 Adam ve Eser Yenenler Show gibi talk show programlarıyla dikkatleri üzerine çeken Eser Yenenler, Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisine konuk oldu. Eser Yenenler, Tarık karakteriyle görüntülü olarak konuşuyor ve oldukça komik bir diyalog gerçekleşiyor. 

Eser Yenenler'in yanı sıra oldukça sürpriz bir isim daha Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisine konuk olacak. Türkçe pop müziğin önde gelen seslerinden Ferhat Göçer, Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ferhat Göçer yayınlanan 3. bölümde Tarık'a düet yapma teklifinde bulunuyor.

Tutunamayanlar dizisi Tarık ve İrem karakterinin aşkını absürt komedi ile ekrana taşıyor. Bunun yanında arka planda tüm karakterlerin de var olma mücadelesine şahit oluyoruz. İşsiz bir genç olan Tarık, İrem'e aşık olur. Bu aşkı elde edebilmek için dostları İlhan ve Lütfü de ona bu yolda desteklerini esirgemezler.

Tutunamayanlar dizisinin karantina versiyonu

Bildiğiniz gibi koronavirüs tehlikesi baş gösterince Tutunamayanlar dizisi sürpriz bir kararla dizinin bu dönemde Tutunamayanlar Çevrimiçi adıyla yayınlanacağını açıkladı. Tutunamayanlar Çevrimiçi, adından da anlayabileceğiniz gibi Tutunamayanlar'ın sanal alemde geçen versiyonu.  Dizinin başrolünde yer alan Doğu Demirkol, tek başına çekimlerin yapıldığı eve gidiyor ve robot kameralarla çekim yapılıyor. Bazı isimler de karakterinin yaşadığı evden çekimler yaparken bazıları da evlerinden yalnızca telefonlarıyla çekim yapıyorlar. Tutunamayanlar dizisi görüntülü konuşma vasıtasıyla yine izleyicileri güldürmeye devam ediyor. Tutunamayanlar dizisi bir süre daha Tutunamayanlar Çevrimiçi adıyla yayınlanmaya devam edecek. 

Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisi her Salı akşamı TRT 1 ekranlarından saat 21:45'te ekrana geliyor. Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinin yeni bölümlerine canlitv.com adresi üzerinden ulaşabileceğinizi hatırlatalım.

06-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar