Tutunamayanlar sezon arasına giriyor! Sezon finali ne zaman?

Tutunamayanlar sezon arasına giriyor! Sezon finali ne zaman?
TRT 1'den ekrana gelen ve başrollerinde Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı Tutunamayanlar sezon arasına giriyor. Sezon finali ne zaman?

TRT 1 ekranlarının çok sevilen komedi dizisi için sezon finali kararı alındı. Bir süredir Tutunamayanlar "Çevrimiçi" adıyla ekrana gelen dizisi, sezon finali bölümüyle sezon arasına girecek. Her Salı akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen Tutunamayanlar dizisinin sezon finali bölümü ne zaman ekrana gelecek?

2020 yılının ilk günlerinde ekrana gelmeye başlayan Tutunamayanlar, sezonun en çok beğenilen komedi yapımı oldu. Stand-up gösterileri ve filmleriyle herkesi kahkahalara boğan Doğu Demirkol, dizide de bu başarısını sürdürdü. Bölümleriyle herkesi ekran başına geçiren dizi ilk sezonunda oldukça zor koşullarda devam etmek zorunda kaldı. Düzenli olarak ekrana gelirken koronavirüs salgını patlak verince mecburen çekimlere ara verilmek zorunda kalındı. Birkaç hafta izleyicinin karşısına çıkamayan dizi, Tutunamayanlar "Çevrimiçi" adıyla sosyal mesafe kurallarına uyularak çekimleye başlandı. Doğu Demirkol, çekimlerin yapıldığı eve tek başına gidiyor ve çekimler robot kameralar yardımıyla yapılıyordu. Birkaç istisna dışında diğer oyuncular çekimleri evlerindeki basit kameralarla kendileri yaptı. Salgının hafiflemesinin ardından oyuncular yeniden birlikte çekimlere başladı. Sevilen dizisi sezon finali yaparak sezon arasına giriyor. Böylece Tutunamayanlar "Çevrimiçi" de son kez ekrana gelmiş olacak. Yeni sezonda dizi tekrardan Tutunamayanlar adıyla yayınlanmaya başlayacak. Peki Tutunamayanlar sezon finali bölümü ne zaman?

Tutunamayanlar sezon finali ne zaman?

Herkesin merakla beklediği Tutunamayanlar sezon finali bölümü 2 Haziran Salı akşamı saat 20:00'da yayınlanacak. Tutunamayanlar dizisi sezon arasına girerken Tutunamayanlar "Çevrimiçi" dizisi de 6. bölümüyle son kez ekrana gelmiş olacak. Tutunamayanlar dizisi Sonbahar aylarında yeni sezonuyla TRT 1 ekranlarında olacak.

Tutunamayanlar dizisinin konusu ne?

Üniversite mezunu işsiz bir genç olan Tarık, ilerleyen yaşına rağmen annesiyle birlikte yaşamaktadır. Bir işin ucundan tutmasını isteyen annesi, Tarık'a iş bulması yönünde yoğun baskılar yapar. Annesinin diline dayanamayan Tarık, en sonunda iş bulmak için kolları sıvar. Hayatının işini bulmak için evden çıkan Tarık, hayatının aşkını bulur. İrem ile bir iş görüşmesinden sonra karşılaşırlar. Birbirlerini görmeleriyle aralarında bir elektriklenme olur. İkisi de işi alamamıştır. Zengin bir babanın kızı olan İrem buna rağmen ortada kalmıştır. Babası herkesi dolandırdığı için tutuklanır. Mallarına da el koyarlar. Tarık, ortada kalan İrem'i mahallesine davet eder. Zorda olan İrem bu daveti kabul eder ve bir aşk hikayesi başlamış olur.

02-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar