Tutunamayanlar İlhan (Zafer Algöz) Kimdir?

Tutunamayanlar İlhan (Zafer Algöz) Kimdir?
TRT 1 ekranlarında 7 Ocak salı akşamı ilk bölümüyle izleyici ile buluşacak olan Tutunamayanlar Dizisi'nde İlhan Karakterini canlandıran Zafer Algöz Kimdir? İşte cevabı!

Ocak ayının gelmesiyle birlikte yeni yapımlarda televizyonlardaki yerini almaya başladı. Erken final yapan dizilerin yerine yenileri başlarken, ekranlar yeni programlarla da daha renkli hale gelecek. TRT 1’de yeni yayın dönemiyle birlikte seyirciyi kendi ekranına bağlamak için yeni yapımları yayınlamaya hazırlanıyor. Bunlardan biri olan ve seyircinin merakla beklemeye başladığı Tutunamayanlar Dizisi kanalda 7 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. TRT’nin daha önce yayınladığı bazı projeler gibi bu da absürd komedi tarzında olacak. Leyla ile mecnun, 7 Numara gibi absürd komedilerle seyircinin merakını çeken ve bu dizilerde oldukça yüksek seyredilme oranları yakalayan dizi Tutunamayanlar’la da aynı başarıyı hedefliyor. 7 Ocakta ilk bölümü yayınlanacak dizi de birbirinden ünlü oyuncular yer alırken bu yazımızın konusunu dizide İlhan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Zafer Algöz’e ayırdık. Bakalım zafer Algöz kimmiş?

Tutunamayanlar İlhan (Zafer Algöz) Kimdir?

TRT 1 ekranlarında ilk bölümü 7 Ocakta yayınlanacak olan ve absürd komedi tarzında ele alınan Tutunamayanlar birbirinden ünlü oyuncuları bünyesinde barındırıyor. Bu oyunculardan biri de İlhan karakterini canlandıran usta oyuncu Zafer Algöz. Dizide Zafer Algöz’ün canlandırdığı İlhan karakteri, dizide ilham perisi olarak da adlandırılmaktadır. Zafer Algöz’ün canlandırdığı karakter bağnaz ve dar görüşlü biridir. Zengin olmak için Tarık’a akıllar verir ancak verdiği bu akıllar Tarık’ı zengin yapmaktan ziyade daha zor durumlara ve başarısızlıklara iter. İlhan karakteri dizide bir Orta Anadolu adamı karakterindedir. İlhan sürekli çekirdek çitler ve aynı zamanda bu karakterin geçmişe gitme yeteneği de vardır.

Zafer Algöz Kimdir?

Oyuncu Zafer Algöz 30 Ağustos 1961 yılında Kars’ta dünyaya gelmiştir. 1975 yılında Bursa Devlet Tiyatrosunda açılan Gençlik Kursları ile tiyatro kursu almıştır. Oyuncu 1980 yılında Ankara devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazanmıştır. Bursa ve İstanbul devlet Tiyatrolarında pek çok oyunda rol alan oyuncu dizi ve sinemalarda birçok yapımda rol almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır.

Kara Komik Filmler          2019

Deli Aşk                             2017

Hayatımın Aşkı                 2016

Kaçma Birader                  2016

Ali Baba ve 7 Cüceler      2015

Küçük Ağa

Pek Yakında                      2014

Sultan                                2012

Dedemin İnsanları           2011

Leyla ile Mecnun             2011

Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Yahşi Batı                           2010

A.R.O.G                              2008

05-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar