Tv 8’de Yangın Çıktı! Yayınlar Kesildi!

Tv 8’de Yangın Çıktı! Yayınlar Kesildi!
Seyircinin beğenerek takip ettiği televizyon kanallarından Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Tv 8'de yangın paniği! Kanalda çıkan yangın büyük hasara yol açtı. Ayrıntılar haberimizde!

Özel televizyon kanalları arasında farklı formatı ve değişik tarzda programları ile tanınan ve daha çok genç kitleyi hedef kitlesi olarak belirleyen Tv 8 binasında çıkan yangın şok etkisi yarattı. Yeniliklere her zaman açık olan ve dünyanın değişik ülkelerinde başarılı programları transfer ederek ülkemizde de yayınlayan ve bunda da oldukça başarılı olan kanal yeni yayın dönemine de oldukça iddialı bir şekilde hazırlanıyordu. Kanalda çıkan yangın medya dünyası kadar televizyon seyircisini de şaşırttı ve korkuttu. Canlıtv olarak Tv 8’de çıkan yangın ve gelişmeler hakkında takipçilerimizi bilgilendirmek istedik. Yangınla ilgili tüm bilgiler ve gelişmeler haberimizde.

Tv 8’de Yangın Çıktı!

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu ve birçok programının seyirciler tarafından sevilerek seyredildiği Tv 8’de bugün öğlen saat 14:30 sıralarında yangın çıktı. Tv 8’de çıkan yangın kanalda korku dolu anların yaşanmasına sebep olurken yangının kanalın jeneratörlerinin bulunduğu alanda başladığı bildirildi. Çıkan yangınla birlikte kanal da büyük bir panik yaşanırken kanalın elektrik sistemlerinin bağlı olduğu tüm kablolama sisteminin ve aynı zamanda yedek güç UPS sisteminin yangında yok olduğu ve kanalda çok ciddi manada maddi hasar meydana geldiği açıklandı. Bir anda çıkan yangının çıkış sebebi henüz tam olarak bilinmezken kanalda çalışanların büyük panik yaşadığı belirtildi. Tv 8’de çıkan yangında yaralı ve can kaybının yaşanmaması en büyük teselli olurken yangına ilk önce kanal personelinin ardından da itfaiyenin müdahale ettiği ve yangının kısa sürede söndürüldüğü bildirildi.

Tv 8’de Yayın Kesildi!

Bugün öğle saatlerinde Tv 8 binasında elektrik kablolarının ve UPS sisteminin yok olmasına sebep olan yangın sırasında kanalın yayınları da kısa bir süreliğine kesildi. Çıkan yangında tüm kabloların yandığı ya da büyük hasar gördüğü açıklanırken UPS (yedek güç) sisteminin ise tamamen yandığı belirtildi. Yangın sırasında Tv 8 yayınları ise yangına bağlı olarak kısa süreliğine kesildi. Medya dünyasında büyük şaşkınlık ve üzüntü meydana getiren olay Tv 8 seyircisini de oldukça üzdü. Yangının kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülmesi teselli olurken büyük maddi hasar oluştuğu bildirildi. Biz de canlıtv olarak başta Tv 8 çalışanları olmak üzere tüm televizyon seyircisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

02-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar