TV8 Eser Yenenler Show ne zaman başlıyor?

TV8 Eser Yenenler Show ne zaman başlıyor?
Televizyon dünyasını kahkahalara boğan talk show programı Eser Yenenler Show ne zaman başlayacak? Eser Yenenler Show yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Geçen sezon yayın hayatına başlayan Eser Yenenler Show, izleyicinin büyük beğenisini toplamıştı. Sezon sonu gelmesi ile sezon finali yapan Eser Yenenler Show'u özleyenler 'Eser Yenenler Show ne zaman başlayacak?' diye araştırmaya başladı. Peki reyting rekorları kıran talk show porgramı Eser Yenenler Show'un yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Eser Yenenler Show çok kısa bir süre sonra TV8'de!

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen Eser Yenenler geçtiğimiz sezon TV8 ekranlarında sunuculuğunu yaptığı Eser Yenenler Show, izleyiciden tam not almıştı. Her bölümü büyük izlenme oranları yakalayan Eser Yenenler Show rekordan rekora koştu. Ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ün talk showunun bitmesi ile yeni bir arayışa giren izleyici soluğu Eser Yenenler'de aldı. Büyük başarıya imza atan sunucu bu ekim ayında baba oldu. Evlilik ve babalık sürecini atlatan Eser Yenenler yeni sezon için kollarını sıvadı. Bu haberini sosyal medya hesabından da duyurdu. Yeni sezonda da ünlü şarkıcıları, oyuncuları ve YouTuber’ları ağırlayacak olan sunucunun bu haberi EYS hayranlarını çok mutlu etti. 

Eser Yenenler, EYS'nin yeni sezonu için kollarını sıvadığını duyursada henüz net bir tarih vermedi. Instagram hesabından programın gelişmelerine ilişkin ayrıntıları paylaşıp çok kısa bir süre sonrasında yeniden TV8 ekranlarında olacağını söyledi. 

Eser Yenenler Kimdir?

Başarılı isim Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa‘da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğretimini Bursa tamamlamıştır. 11 yaşından itibaren tiyatroya gönül veren Eser Yenenler bunun için de bir çok eğitim almıştır. Henüz 6 yaşında iken babasını kaybeden başarılı sunucu ve oyuncu Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezundur. Tiyatroya ilgisinden ötürü Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve son olarak 2006 yılında da Yılmaz Erdoğan‘ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak’ta yer almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2003 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Aliye dizisindeki Özgür karakteri ile yapmıştır. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile birlikte  Star TV’de 3+1 programında yer aldı. 2015 yılında ise Bana Baba Dedi filminde başrol oynadı. 

Filmografisi
2003 - Aliye
2006 - Fırtına
2006 - 2007 Bir Demet Tiyatro
2008 - 2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2012 - Eyvah Düşüyorum
2013 - Benzemez Kimse Sana (TV programı)
2013 - 3 Adam
2013 - Yetenek Sizsiniz Türkiye
2015 - Bana Baba Dedi

2018 - 2019 - Eser Yenenler Show

05-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar