Üç Kız Kardeş Dizisinde Flaş Ayrılık

Üç Kız Kardeş Dizisinde Flaş Ayrılık
Kanal D ekranlarının ikinci sezonunda olan başarılı dizisi Üç Kız Kardeş Dizisinde Mesut karakterini canlandıran genç oyuncu Demircan Kaçel diziden ayrıldı.

Geçen sezon başlayan ve bu sezonda devam eden süreç Film imzalı Üç Kız Kardeş Salı akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Özellikle ilk sezonunda oldukça iyi bir performans gösteren ve reytinglerde ilk üç içinde yer alan dizi ünlü yazar ve oyuncu İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden televizyona dizi olarak uyarlandı. Senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz’ın kaleme aldığı ve Eda Teksöz’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizi aile ve dram türlerinde ele alınıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ve dizinin başarılı oyuncularından biri olan Demircan Kaçel diziyle vedalaşıyor. Salı akşamlarının sevilen dizisi olan Üç Kız Kardeş dizisinde yaşanacak bu ayrılık dizinin hikayesinde de önemli bir kırılmaya sebep oluyor. Başarılı ve genç oyuncu bugüne kadar Üç Kız Kardeş dizisinde başarılı bir oyunculuk performansı ortaya koymayı başardı.

Üç Kız Kardeş’ten Kuş Uçuşu’na

Kanal D ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Üç Kız Kardeş bu sezonda Salı akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olmayı başardı. Dizi Salı akşamları yayınlanan yapımlar arasında ilk beş içinde yer alırken dizinin genç oyuncularından Demircan Kaçel’in diziyle hikayesinin bittiği için vedalaşacağı öğrenildi. Üç Kız Kardeş dizisinde Mesut karakterine hayat veren başarılı ve genç oyuncu yer aldığı süre boyunca dizide oldukça üstün bir performans ortaya koyarak dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Aynı zamanda internet yayın kanalı Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde de ofis boy olarak rol alan oyuncunun dizinin yayınlanmaya başlayacak 2. Ve çekimleri devam eden 3. Sezonunda rolünün daha da artacağı ve dizide kritik bir noktaya yükseleceği öğrenildi.

Demircan Kaçel Kimdir?

Dizi ve filmlerin genç oyuncularından olan Demircan Kaçel 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan genç isim Folkart Academy Tiyatro Atölyesinde oyunculuk eğitimi almış ve ardından dizi ve film setlerinde yer almaya başlamıştır. İlk olarak Tek Yürek adlı dizi ile kamera karşısına geçe oyuncu daha sonra birçok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

-          Kuş Uçuşu – Yusuf

-          Üç Kız Kardeş – Mesut

-          Yalancılar ve Mumları – Metin

-          Mavera

-          Tek Yürek bulunmaktadır.

08-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar