Üç Kuruş 6. Bölüm İzle

Üç Kuruş 6. Bölüm İzle
Üç Kuruş 6. Bölüm İzle; 6 Aralık Pazartesi akşamı 6. Yeni bölümüyle ekrana gelen Üç Kuruş Dizisinin yayınlanan 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Üç Kuruş 6. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Civan Cenova, Nursel Köse, Aslıhan Malbora ve Ercan Kesal’ın rol aldığı Üç Kuruş bu akşam saat 20.00’da 6. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezona henüz başlayan ve üzerinde uzun bir hazırlık dönemi geçirilen Ay Yapım imzalı Üç Kuruş seyirci tarafından heyecanla seyredilen dizilerden oldu. Pazartesi akşamlarının sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Üç Kuruş bir roman mahallesinde yaşayanların hikayelerini konu alıyor. Mafya, katil ve polis üçgeninde geçen hikayede polis ve mafya bir katilin peşine düşerler. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı Üç Kuruş bu akşam saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

ÜÇ KURUŞ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında yeni başlayan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Üç Kuruş sezona çok hızlı başladı. Reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alan ve ilk beş içine giren dizinin gelecek bölümlerinde reytingini artırması bekleniyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Efe, burunlarının dibine kadar giren katilin izini sürmeye çalışırken kendini bir anda Kartal’ın düğün telaşının tam ortasında bulur. Kartal sağ salim düğünü tamamına erdirmeye çalışırken katilin mahallede olduğunu öğrenir.

Üç Kuruş 6. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve bir Roman mahallesinde yaşanan hikayeleri anlatan Üç Kuruş Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 6. Yeni bölümüne Kartal’ın evlenmesi damga vuruyor. Kartal oldukça şaşalı ve coşkulu geçen düğünde dosta düşmana karşı yıkılmadığını kanıtlamaya çalışır. Bu arada içi içini yemektedir. Efe ise Kartal’ı toparladığını sanırken ne yazık ki kendisi Leyla’dan aldığı bir darbeyle darmadağın olur. Kardeşi dediği İrfan’ın ortak yaralarını deşmesiyle zayıf tarafı ortaya çıkan Kartal en ummadığı yerden bir yara alır. Bu sırada İrfan’ın etrafındaki çember ise daralmaktadır. Üstünü kapattığını sandığı bir cinayetin ortaya çıkmasıyla İrfan, en mahrem sırrını açığa çıkarmak zorunda kalır. Üç Kuruş bu akşam ekrana gelecek 6. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

06-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar