Üç Kuruş 3. Bölüm İzle

Üç Kuruş 3. Bölüm İzle
Üç Kuruş 3. Bölüm İzle; 15 Kasım Pazartesi akşamı 3. Yeni bölümüyle ekrana gelen Üç Kuruş’un ekrana gelen 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Üç Kuruş 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova ve Zafer Algöz’ün rol aldığı Üç Kuruş bu akşam saat 20.00’da 3. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yayına henüz yeni başlayan ve bu hafta üçüncü bölümüyle ekrana gelecek olan Üç Kuruş Show Tv’nin bu sezon yayına koyduğu en iddialı yapım olarak dikkatleri çekiyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve pazartesi akşamlarının en iddialı yapımlarından olan dizi bir mafya lideri, bir polis ve bir katil üçgeninde geçiyor. Dizi Mafya lideri Kartal’ın ve Polis amiri Efe’nin, seri katil İrfan’ı yakalamak için yaptıkları işbirliğini anlatıyor. Bir roman mahallesinde geçen hikaye yayınlanan ilk iki bölümde iddiasını tam olarak ortaya koyamasa da gelecek için umut veriyor.

Üç Kuruş Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve henüz iki bölüm ekrana gelen Üç Kuruş seyircinin heyecanla beklediği yapımların başında geliyor. Uzun süren hazırlık sürecinin ardından yayına giren yapım yayınlanan ilk iki bölümde heyecanla takip edildi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kartal, Efe’nin anlaşma teklifini kabul etmese de katili bulmak için birlikte çalışmaları gerektiğinin de farkındadır. Etrafına verdiği zararları da gören Kartal, Efe’nin yaptığı teklifi yeniden düşünmek zorunda kalmıştır.

Üç Kuruş 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Üç Kuruş bu akşam 3. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Henüz yayınlanalı 2 bölüm olan ve pazartesi akşamlarının iddialı yapımları arasında gösterilen dizi yayınlanan iki bölümde umulanı veremese de gelecek için umut vaat etmeye devam etti. Dizinin bu akşam yayınlanacak 3. Bölümünde Kartal’a gönderilen künye Efe ile Kartal’ın katilin izini sürebilmek için ellerindeki tek ipucudur. Fakat bu künyenin bilgisini Kartal ve Efe’nin dışında bilen biri daha vardır. Kartal son kez şansını denemek için Bahar’ın karşısına geçerken, Nezih ile verdiği mücadeleye devam etmektedir. İrfan ise ilk defa sırrını öğrenmeye yaklaşan biriyle karşılaşmıştır ve bu durum karşısında panikler. İrfan bu durumu soğukkanlılıkla çözdüğünü sanırken bu sefer de başka bir sorunla karşılaşır. Efe ise adım adım katilin peşindedir. Show Tv ekranlarında bu akşam ekrana gelecek Üç Kuruş 3. bölümüyle saat 20.00’da ekrana geliyor.

15-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar