Üç Kuruş Dizisine Sürpriz Transfer

Üç Kuruş Dizisine Sürpriz Transfer
Show Tv ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş Dizisi’ne başarılı ve güzel oyuncu Sezin Akbaşoğulları dahil oldu. Oyuncu 11. Bölümden itibaren dizide yer alacak.

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve bu sezon başlayan iddialı yapımlardan olan Üç Kuruş seyirci tarafından tutkuyla seyredilen dizilerden biri. Her pazartesi akşamı ekrana gelen ve kanalında en çok ilgi çeken yapımlarından olan ve dizi sezon başından beri ilginç ve çarpıcı hikayesiyle ekrana geliyor. Bir mahallede yaşanan olaylara, mafya, katil ve polis gözünden bakan ve mafya ve polisin katili bulmak için işbirliği yapmalarını konu edinen dizi uzun bir hazırlık sürecinden sonra ekrana geldi. Birbirinden başarılı ve ünlü oyunculardan kurulu kadrosuyla seyirciyi ekrana bağlamaya çalışan Üç Kuruş hikayenin gelişmesine bağlı olarak kadrosuna yeni oyuncuları katmayı da ihmal etmiyor. Pazartesi akşamlarının başarılı ve reytingi bol dizisi Üç Kuruş’un oyuncu kadrosuna başarılı ve güzel oyunculardan Sezin Akbaşoğulları katıldı.

Üç Kuruş’a Bomba Oyuncu

Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Üç Kuruş Dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse ve Damla Makar’ın yer aldığı Üç Kuruş’un kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğlulları dahil oldu. Dizinin 11. Bölümünden itibaren kadroya dahil olacak ve seyirciyle buluşacak olan oyuncunun dizide çok kritik bir rolde oynayacağı öğrenildi. Dizide sürpriz bir karakterle yer alacak oyuncunun nasıl bir karakteri canlandıracağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Sezin Akbaşoğulları Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve rol aldığı dizi ve filmlerde üstün bir performans ortaya koyan başarılı oyuncu sezin Akbaşoğulları 22 Nisan 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan ünlü oyuncu daha sonra tiyatro, dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Sezin Akbaşoğulları’nın rol aldığı yapımlar şunlardır. Ağlama Anne, Sevgili Komşum, Ufak tefek Cinayetler, Racon: Ailem İçin, Fakat Nüzeyyen Bu Derin Bir Tutku, Dün Bugün Yarın, Ah Neriman, Yabancı, Behzat Ç. Bir Ankara polisiyesi, Sen de Gitme ve Ah Kalbim.

20-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar