Üç Kuruş Ferhan kimdir? Gerçek adı nedir?

Üç Kuruş Ferhan kimdir? Gerçek adı nedir?
Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Üç Kuruş karakterlerinden Ferhan Kimdir? Ferhan'ın gerçek adı nedir?

Show Tv'de yayınlanan Üç Kuruş dizisi sezona iddialı bir giriş yapmıştı. Oyuncu kadrosu ve sıradışı senaryosuyla dikkat çeken Üç Kuruş dizisindeki karakterler ise en çok merak edilen konulardan. Üç Kuruş son bölümlerde gerçek kimliği ortaya çıkan Ferhan'ın duygu dolu bir sahne ile kim olduğu öğrenilmişti. Seyircinin dikkatini çeken Ferhan bazı gecelerde türkü barlarda sahne alırken diğer yandan geçmişiyle hesaplaşmaya çalışıyordu. Üç Kuruş Ferhan kimdir? sorusunun cevabı ise Üç Kuruş 3. Bölümde 'Ferhan Şensoy' atıf yapılarak verilmişti.

Üç Kuruş Ferhan, "Ferhan Şensoy" muydu?

Üç Kuruş'ta kendini Ferhan diye tanıtan kişinin gerçek adının İrfan olduğu ortaya çıktı. Aslında katil olan İrfan için yapılan GBT testinde Ferhan Şensoy'un çıkması Efe ve Kartal'ı duygulandırdı ve ikili yakın zamanda vefat eden usta sanatçıyı bu vesileyle senaryo içerisinde anmış oldu. İrfan'ın da saklanmak için Ferhan adını kullandığı anlaşıldı.

Üç Kuruş İrfan kimdir?

Üç Kuruş dizisinde kendisini Ferhan olarak tanıtan kişinin gerçek kimliği merak ediliyordu. Oyuncu Diren Polatoğlulları'nın canlandırdığı Ferhan'ın dizideki gerçek adı ise İrfan. İrfan Üç Kuruş 5. Bölümde kimliğini açık ediyor. Yüzünü gösterme kararı alan İrfan Çıngıraklı'da dolaşmaya başlıyor. Efe ve Kartal'ın kendisini takip etmesini sağlayan İrfan onları Ferhan'ın annesinin mezarına getiriyor. Orada bir de Kadir'in cesedi bulunuyor. Mezar yanına bırakılan kasetçaları dinleyen Kartal geçmişe kendisine ÇP damgasının yapıldığı güne gidiyor. Duygu dolu bir sahne yaşanırken Kartal'ın "Kardeşim, Ferhan" demesi ise bölüme damga vuruyor. İrfan ise tüm yaşananları sessizce izlemekle yetiniyor.

Üç Kuruş Ferhan'ı kim canlandırıyor?

Üç Kuruş Ferhan (İrfan) başarılı oyuncu Diren Polatoğulları tarafından canlandırılıyor. Diren Polatoğulları 1980 İstanbul doğumlu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan oyuncu birçok popüler dizide rol aldı. Fox Tv'de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde rol alan Diren Polatoğulları, Karadayı, Kurtlar Vadisi Pusu, Kırmızı Oda gibi dizilerde de farklı karakterleri canlandırdı. Diren Polatoğulları son olarak Üç Kuruş'taki performansıyla beğeni topluyor.

11-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar