Mahkum Dizisinde Rol Alan İsmail Hacıoğlu Kimdir? Dizide Hangi Karaktere Hayat Veriyor?

Mahkum Dizisinde Rol Alan İsmail Hacıoğlu Kimdir? Dizide Hangi Karaktere Hayat Veriyor?
Fox Tv’nin yeni dizisi Mahkum ilk bölümü ve ikinci bölümüyle bu hafta ekranlara geliyor. Peki dizide İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı ikiz kardeşler kimdir?

Bu hafta Fox Tv ekranlarında yeni bir dizi başlıyor; Mahkum. Dizi yabancı bir dizi olan İnnocent Defendant dizisinden uyarlanmış durumda. MF Yapım tarafından hazırlanan dizi uzun süren bir hazırlık sürecinin ardından ilk bölümüyle 14 Aralık Salı akşamı ekrana gelecek. Dizi yine aynı hafta içinde 16 Aralık Perşembe akşamı ise 2. Yeni bölümüyle ekrana gelecek. Böylece bir haftada iki yeni bölümle seyirci karşısına çıkacak. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden usta isimler yer alıyor. Başrollerde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek ve Hayal Köseoğlu yer alıyor. Dizi bir adalet arayışı konusunu tema olarak belirlemiş durumda. Bir Cumhuriyet savcısı olan Fırat Bulut bir sabah uyandığında kendisini cezaevinde bulur. Üstelik eşi ve çoğunu öldürmekle suçlanıyordur ama savcı bu suçu işlememiştir. Bu noktadan sonra da savcının kendi masumluğunu ispat etme süreci başlar.

İkiz Kardeşler

Dizinin karakterlerinden en dikkat çekici olanı İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı ikiz kardeşler olan Savaş Yesari ve Barış Yesarı. İstanbul’da ünlü bir ailenin çocukları olan ve zıt karakterlerde iki kişi olan Savaş ve Barış Yesari kardeşleri İsmail Hacıoğlu canlandırıyor. Dizide zıt karakterlerdeki bu ikiz kardeşler aynı zamanda Savcı Fırat Bulut’un da sorularının cevaplarını taşımaktadırlar. Fragmanlarda göründüğü kadarıyla usta oyuncu İsmail Hacıoğlu bu dizide de yine farklı bir karakteri başarıyla canlandıracak gibi görünüyor. Fırat Bulut, Yesar ailesiyle ilgili bir soruşturma yürütürken bir anda kendini hapishanede bulur. Üstelik cinayetle suçlanmaktadır. Bu olayın arkasında Yesar ailesinin olduğunu düşünür ve araştırmalara başlar. Bu noktada da karşısına ikiz kardeşler olan Barış ve Savaş Yesari kardeşler çıkacaktır. Savaş Yesari karanlık yüzü olan biriyken BarışYesari ise onun tam zıddıdır.

İsmail Hacıoğlu Kimdir?

Mahkum Dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu 30 Kasım 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Henüz 12 yaşında dublaj yaparak sektöre adım atan İsmail Hacıoğlu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncu son dönemlerin en popüler isimlerinden biridir. İsmail Hacıoğlu’nun rol aldığı yapımların başında;

·         Hükümsüz

·         Zümrüdü Anka

·         Çocuk

·         Mehmetçik Kutülamare

·         Kayıt Dışı

·         Beyaz Gelincik

·         Ayla

Bulunmaktadır.

12-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar