Üç Kuruş Konuk Oyuncusuyla Ses Getirecek

Üç Kuruş Konuk Oyuncusuyla Ses Getirecek
Shov Tv'de yayınlanan ve Ay Yapım imzalı Üç Kuruş Dizisine usta müzisyen Mazlum Çimen Saz Üstadı karakteriyle konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlan ve sezona henüz yeni başlayan Üç Kuruş Dizisi Pazartesi akşamları seyirciyle buluşuyor. Henüz yayınlanalı iki bölüm olan ve bu bölümlerde seyirciye keyifli bir macera ve dram dizisi seyrettiren Üç Kuruş aldığı reytinglerle de adından söz ettirmeyi başardı. İlk beşin içine giren ve ilerleyen dönemlerde bu reytingini artırması beklenen Üç Kuruş ayrıca bünyesinde birbirinden ünlü pek çok ismi barındırıyor. Kanalın iddialı yapımları arasında gösterilen dizi özellikle hazırlık sürecinde seyirci tarafından heyecanla beklendi ve daha başlamadan büyük bir kitle edindi. Dizinin yayınlanan bölümleri seyirciden tam not alırken dizi önümüzdeki bölümlerde rol almak üzere usta bir isimle anlaştı. Müzik dünyasının usta isimlerinden olan Mazlum Çimen ile anlaşan yapım şirketi bir anda dikkatleri yeniden Üç Kuruş’un üzerine çekmeyi başardı.

Mazlum Çimen Üç Kuruş’ta

Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelmeye başlayan ve henüz iki bölüm yayınlanan Ay yapım imzalı Üç Kuruş’un oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse ve Civan Canova ve daha pek çok ünlü isim yer alıyor. Bir mafya, polis dizisi olan ve bir mahallede yaşayanların renkli hikayesini anlatan Üç Kuruş’un kadrosuna konuk oyuncu olarak usta müzisyen Mazlum Çimen dahil oldu. Ünlü ismin dizide Saz Üstadı karakterine hayat verecek Mazlum Çimen’in önümüzdeki bölümlerde seyirciyle buluşması bekleniyor. Mazlum Çimen’in diziye dahil olması dizinin seyircilerini bir hayli heyecanlandırdı.

Mazlum Çimen Kimdir?

Üç Kuruş Dizisinde Saz Üstadı karakterine hayat verecek olan ünlü müzisyen Mazlum Çimen 18 Haziran 1958 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelmiştir. Mazlum Çimen aynı zamanda kalaycılıkta yapan Türk Halk Müziği sanatçısı Nesimi Çimen’in oğludur. Henüz küçük yaşlardan itibaren müzikle iç içe olmaya başlayan ve bağlama çalan Mazlum Çimen ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Devlet Konservatuarı Keman Bölümüne girmiş ve 4 yıl sonra okulun Bale bölümüne geçmiş ve buradan okulun ilk mezunlarından biri olarak mezun olmuştur. Daha sonra İstanbul Devlet Opera ve Balesinde bale sanatçısı olarak çalışmaya başlayan ünlü müzisyen henüz küçük yaşlardan itibaren pek çok beste yapmaya başlamıştır. Aynı zamanda dizilere ve filmlere müzik de yapan Mazlum Çimen’in tanıdık pek çok eseri ve albümü bulunmaktadır.

11-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar