Kırmızı Oda’ya İki Usta Oyuncu Katıldı

Kırmızı Oda’ya İki Usta Oyuncu Katıldı
Tv 8 ekranlarında ikinci sezonunda olan başarılı dizi Kırmızı Oda’da yayınlanan Keklik’in hikayesine iki yeni oyuncu dahil oldu.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla seyirci karşısına çıkan OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda Cuma akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ünlü isim Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanırken her hafta reytinglerde ilk sıralarda yer almayı başarıyor. İnsan hikayelerini ekrana taşıyan ve yaşanmış gerçek hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan dizinin her bölümünde üç hikaye yer alıyor ve her hikaye en az 3 – 20 bölümden oluşuyor. Geçtiğimiz sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden olan Kırmızı Oda hikayeleri kadar bu hikayelerde rol alan oyuncularla da gündemden düşmüyor. Şu ana kadar pek çok ünlü ismin yer aldığı dizinin bu sezonki hikayelerinde de ünlü isimler rol alıyor. Dizinin halen yayınlanan hikayelerinden olan ve Ata Sözeri’nin canlandırdığı Keklik karakterinin hikayesine iki yeni ve usta isim Ayten Uncuoğlu ve Deniz Gürzümar dahil oldu.

Keklik’e Anne ve Kardeş Geldi

Kırmızı Oda Tv 8 ekranlarının en çok izlenen ve seyircinin beğendiği yapımların başında geliyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda’ın başrolünde Doktor Hanım Karakteriyle Binnur Kaya rol alıyor. Her hafta değişik hikayelerin ele alındığı dizide bu sezon başından itibaren Keklik karakterinin hikayesi de bu hikayelerden biri olarak dikkatleri çekiyor. Ata Sözeri’nin Keklik karakteriyle seyirci karşısına çıktığı yapımda Keklik’in dram dolu hayatı anlatılıyor. Oldukça beğenilen hikayeye şimdi de Keklik’in annesi Füruzan karakteriyle ünlü isim Ayten Uncuoğlu ve kardeşi karakteriyle de başarılı oyuncu Deniz Gürzumar dahil oldu. İki oyuncunun bu haftadan itibaren Keklik’in hikayesinde yer alacağı öğrenildi.

Deniz Gürzumar Kimdir?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda’da yayınlanan Keklik’in hikayesine, Keklik’in kardeşi karakteriyle dahil olan Deniz Gürzumar 12 Mayıs 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan başarılı oyuncu aynı zamanda Rap müzikte yapmaktadır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan deniz Gürzumar’ın yer aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır;

·         Ramo

·         Galiçya İşgal Altında

·         Birlikte Öleceğiz

·         Muhteşem Üçlü

·         Hedefim Sensin

·         İçerde

·         Yaz’ın Öyküsü

·         Silsile

·         Beni Böyle Sev

·         Çıplak Gerçek

·         Kayıp Şehir

11-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar