Ücretsiz Live Stream

Ücretsiz Live Stream
Canlitv.com olarak, yayın faaliyetlerimize başladığımız 2005 yılından günümüze televizyon ve radyo kanallarına ücretsiz live streaming hizmeti sağlamaktayız.

Güncel teknolojiyi takip ederek geliştirdiğimiz altyapımız sayesinde tüm müşterilerimiz herhangi bir sınır veya kesinti olmadan yayınlarını geniş kitlelere ulaştırabilme imkanı buluyor.  Hali hazırda yüzlerce televizyon ve radyo kanalına sunmuş olduğumuz bu hizmet tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz live streaming hizmetinden yararlanmak için televizyon veya radyo kanalının RTÜK lisansına sahip olması ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun yayın yapmaları gerekmektedir. Bu hizmetin hiçbir aşamasında hiçbir şekilde müşterilerimizden ücret talep edilmemektedir. Tüm hizmetlerimiz tamamen ücretsizdir.

ÜCRETSİZ STREAM PAKET ÖZELLİKLERİ

  • SINIRSIZ İZLEYİCİ & LİMİTSİZ TRAFİK
  • ÜCRETSİZ VE REKLAMSIZ WEB PLAYER
  • YOUTUBE & FACEBOOK CANLI YAYIN
  • ÜCRETSİZ SSL DESTEĞİ (HTTPS)
  • ÜCRETSİZ ANDROİD UYGULAMA
  • ÜCRETSİZ İOS UYGULAMA
  • YÜKSEK KALİTEDE HD YAYIN

SINIRSIZ İZLEYİCİ VE SINIRSIZ TRAFİK

Sınırsız izleyici ve limitsiz trafik desteğiyle, kanalların büyüme potansiyelini sınırlamıyoruz. Yayınlarınızı dünya genelinde milyonlarca kişiye ulaştırıp, aynı anda trafiğinizi izlemek zorunda kalmadan yayınınızı izleyicinizle buluşturabilirsiniz.

ÜCRETSİZ VE REKLAMSIZ WEB PLAYER

Tüm cihazlarla tam uyumlu çalışan web player hizmetimizle birlikte ücretsiz olarak sizlere sunuluyor. Bilgisayar, telefon, tablet, televizyon ve internet erişimi olan tüm cihazlarda yayınlarınız kesintisiz erişebilir olacak. Aynı zamanda güvenlik ve gizlilik ön planda tutularak, ücretsiz SSL desteği de sağlamaktayız.

ÜCRETSİZ ANDROİD & İOS MOBİL UYGULAMA

Android ve iOS platformlarında yazılımını tamamen bizim tarafımızdan geliştirilen, kontrol paneliyle içeriğine müdahale edebildiğiniz mobil uygulamayı sizler için ücretsiz hazırlıyor ve yayınlıyoruz. 

YÜKSEK KALİTEDE HD YAYIN

Kanalınızın profesyonel ve kaliteli bir imaj sergileyebilmesi için yayın kaliteniz büyük önem taşımaktadır. Altyapınızın imkanları doğrultusunda 4K kaliteye kadar destekliyoruz.

İletişim sayfamızdaki form üzerinden veya [email protected] adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

09-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler