Buçe Buse Kahraman’dan yeni proje

Buçe Buse Kahraman’dan yeni proje
Son dönemin başarılı oyuncularından biri olan genç ve güzel yıldız Buçe Buse Kahraman Cem Karaca’nın Gözyaşları adlı filmle anlaştı.

Son dönemde birbirinden iddialı ve üst düzey yapımlarla el sıkışan ve bu yapımlarda gösterdiği performansla yapımcıların dikkatini çeken genç ve güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman yeni bir projeyle daha el sıkıştı. Son olarak Acı Kahve adlı sinema projesinde yer alan ve aynı zamanda dizilerin de sevilen ve aranılan oyuncularından olan genç ve güzel oyuncu şimdilerde cast çalışmaları devam eden ve yeni dönemde sinema severlerin merakla beklediği Cem Karaca’nın Gözyaşları adlı filmle el sıkıştı. İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca karakterine hayat vereceği ve şimdilerde cast çalışmaları başlayan filmin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu yer alacak. Genç ve güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman’ın Semra Özgür karakterine hayat vereceği filmin çekimlerinin yakın bir zamanda başlayacağı açıklandı.

Buçe Buse Kahraman Cem Karaca’nın ilk eşine hayat verecek

Şu sıralar hazırlığı süren ve Fikri Harika Prodüksiyon ile Aytaç Medya’nın ortaklaşa hazırladıkları ünlü sanatçı Cem Karaca’nın hayatını anlatacak Cem Karaca’nın Gözyaşları adlı filmin cast çalışmaları devam ediyor. İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca, Fikret Kuşkan’ın ise Cem Karaca’nın babası Mehmet Karaca karakterlerine hayat vereceği film güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman ile de el sıkıştı. Filmde Cem Karaca’nın ilk eşi de olan ve dördüncü evliliğini yaptığı Semra Özgür’e hayat vereceği öğrenilen güzel oyuncunun yeni filmde göstereceği performans büyük merak konusu oldu. Cast çalışmaları devam eden ve sezonun en çok merak edilen filmlerinin başında gelen Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin çekimlerinin önümüzdeki haftalarda başlayacağı öğrenildi.

Buçe Buse Kahraman kimdir?

Son dönemin genç isimlerinden olan güzel oyuncu Buçe Buse kahraman 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite öğreniminde oyunculuk üzerine eğitim alan Buçe Buse Kahraman okuldan sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar rol aldığı yapımlarda üst düzey performans ortaya koyan güzel oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Kötü Çocuk (Neşe), Çarpışma (Meltem), Yasak Elma (Lila), Uyanış: Büyük Selçuklu (Livya), Baş Belası (Nermin), Kıyıda, Yalı Çapkını (Pelin) ve Ben Gri (Selin) bulunmaktadır.

05-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar