Seren Serengil’in Büyük Pişmanlığı

Seren Serengil’in Büyük Pişmanlığı
Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası hızla kilo veren ve 46 kiloya kadar düşen ünlü isim Seren Serengil sosyal medya hesabından sevenlerine uyarılarda bulundu.

Magazin dünyasında uzun süredir konuşulan seren Serengil’in rahatsızlığı zaman zaman gündeme geliyor ve her seferinde de insanların sağlığının ne kadar önemli olduğu ve bazı yanlış kararların nelere mal olabileceği konuşuluyor. Geçirdiği ameliyat ve sonrasında yaşanılan sıkıntıları sebebiyle oldukça zor ve sıkıntılı günler geçiren Seren Serengil bir kez hastanede. Kilo alabilmek için çalışan ve eğer bunu başaramazsa ameliyat olmak zorunda kalacak olan Seren Serengil yaşadıklarını ve bu yaşadıklarının ardından duyduğu pişmanlığı anlattı. 46 kiloya kadar düşen ve bu sebeple de hayati sorunlar yaşayan Seren Serengil sevenlerine ve takipçilerine uyarılarda bulundu. İşte Seren Serengil’in sevenlerine yaptığı o uyarılar ve açıklamaları.

Sorunlar Bitmiyor

Daha önce geçirdiği mide küçültme operasyonu ve gastrik bypass ameliyatı sonrası 46 kiloya kadar düşen ve halen kilo veren ve alamayan ünlü isim Seren Serengil bir ez daha yaşadığı sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Ünlü isim hastane yatağında yaşadıklarını, pişmanlıklarını ve o günlere tekrar dönebilse neler yapacağını sevenleriyle paylaştı. Fotoğraflardaki zayıflığıyla dikkatleri çeken ve bu yönüyle de sevenlerini ve takipçilerini oldukça endişelendiren Seren Serengil hastane yatağında hayati uyarılarda bulundu.

Güzellik Her Şey Değil

Ünlü sunucu ve magazin dünyasının vazgeçilmez isimlerinden Seren Serengil hastane yatağında takipçilerine hayati denebilecek uyarılarda bulundu. Ünlü isim 46 kiloya düşme sebebini ve bir daha O günlere gidecek olsa neler yapıp yapmayacağını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Seren Serengil paylaşımında “güzellik kime şans getirmiş. Güzel olduk da ne oldu? Kıymetimiz bilindi mi? Mutlu olduk mu? Bir çirkin şansı gerçeği varsa, uyaydık keşke. Ne uğruna daha da güzel olalım isteği, kim için değdi mi? Bırakın sizi beğenen böyle beğensin, beğenmiyorsa da kapıyı gösterin. Şartları zorlamayın. Hep hayırlısını isteyin kalbiniz güzel olunca Allah mutlaka karşınıza sonunda fiziğinize, güzelliğinize ona bakanı değil o kalbe bakanlı çıkarıyor. Nefret ederdim kilodan, halada ederim. Ama şu an bana deseler ki yüz kilo olacaksın eskiye dön, koşa koşa dönerdim” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu paylaşımının altına binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

03-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar