Ünlü çiftten üzücü haber! 22 yıllık evliliklerini sonlandırdılar!

Ünlü çiftten üzücü haber! 22 yıllık evliliklerini sonlandırdılar!
Son zamanlarda boşanmalar arttı. Takipçilerimiz merak ediyor, hangi ünlü çiftten üzücü haber geldi? Kimler 22 yıllık evliliklerini sonlandırdılar?

Uzmanlar uyarıyor, aile kurumu ve evlilikler tehlike altında. Mutsuz evlilik ve boşanma haberleri o kadar arttı ki insanlar soruyor, Türk aile kurumuna neler oluyor? Öyle ki gün geçmiyor ki ünlü bir çift boşanmamış olmasın. Üzülerek herkesi şaşırtacak bir boşanma haberi veriyoruz. Takipçilerimiz merak ediyor, hangi ünlü çiftten üzücü haber geldi? Kimler 22 yıllık evliliklerini sonlandırdılar? Şimdi detaylar

Ünlü çiftten üzücü haber! 22 yıllık evliliklerini sonlandırdılar!

O bir caz üstadı. Türkiye'nin en ünlü caz sanatçılarından. 59 yaşındaki Kerem Görsev’den sevenlerini derinden yaralayan haber geldi. 22 yıllık evliliğini sonlandıran Görsev artık sadece caz çalacak. Haberi Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt verdi. Bülent Cankurt bugünkü yazısında "22 yıllık evlilik tek celsede bitti!" diyerek gidişatı sorguladı.

Evli Çiftlere Bir Haller Oldu!

Ülke olarak çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Ekonomik ve sosyal çalkantılar en güvendiğimiz Türk aile yapısını da tehdit ediyor. İşte Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt dünkü yazısında bu konuya değindi. Canlitv platformu olarak sonuna kadar katıldığımız Bülent Cankurt’un yazısını aynen paylaşıyoruz.

"Evli çiftlere gerçekten bir haller oldu. Son zamanlarda ardı ardına mutsuz evlilik ve boşanma haberleri yapar oldum! İşte herkesi şaşırtacak bir boşanma haberi daha! Türkiye'nin en ünlü caz sanatçılarından Kerem Görsev de artık bekar gezecek. Evet, yanlış okumadınız... Çıkardığı albümlerle cazı sevdiren Kerem Görsev ile 22 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşi Pınar Kapralı, cuma günü Çağlayan Adliyesi'nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı"

Evliliklerin sihri bitti!

Konuyu içi acıyarak aktaran Bülent Cankurt, 22 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren Kerem Görsev'e, neden boşandıklarını sorduğunda iki kelimelik cevap almış. “Sihir bitti.” 22 yıldır aynı yastığa baş koyan ve etrafında örnek aile olarak gösterilen çift, ortada hiçbir sebep yokken sadece sihir bozuldu diye boşandı. Ne diyelin Allah sonumuzu hayır getirsin!

Kerem Görsev Kimdir?

1961 İstanbul doğumlu sanatçı, İstanbul Belediye Konservatuarı’nda piyano, keman, viola ve gitar dersleri aldı. Askerlik sonrası Ankara Kızılay Orduevi’nde caz çalışmalarına başladı. Ülkemizde pek sevilmeyen caz müziği için yurt dışından gelen müzisyenlerle çalışan Kerem Görsev, TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası’nda görevlendirildi. Dünyaca ünlü caz sanatçıları Eric Revis ve Can Kozlu’dan oluşan üçlü konserler ve festivallerde çalan sanatçı, Allan Harris ile birlikte Broadway film müziklerini icra etti. Halen birçok şehirde klasik orkestralarla birlikte “November in St.Petersbourg” projesini çalmakta ve üniversite konserlerine devam etmektedir.

23-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar