Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar’a Veda Ediyor

Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar’a Veda Ediyor
Kanal D ekranlarının Cuma akşamlarının değişmez yapımı Arka Sokaklar’dan bir ayrılık iddiası geldi. İddiaya göre başarılı oyuncu Oka Okar diziden ayrılıyor.

Televizyonların en uzun süreli dizisi olan Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar’da bir ayrılık iddiası daha gündeme geldi. Özellikle bu diziyle ilgili ayrılık haberleri daha çok sezon sonunda gelirken bu sefer farklı olarak sezon ortasında ünlü bir ismin diziyle yollarını ayıracağı ddia edildi. Dizide uzun zamandır rol alan ve ana kadronun şu ana kadar değişmez ismi olan Selin Komiser’i canlandıran başarılı oyuncu Oy Okar’ın Arka Sokaklar’dan ayrılma kararı aldığı iddia edildi. Bu iddia bugün pek çok gazetede, internet haber sitelerinde ve sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun aldığı bu kararı yapım şirketine bildirdiği ve yapım şirketinin de başarılı oyuncunun yerine şimdiden yeni bir isim arayışına girdiği belirtildi.

Selin Komiser Gidiyor mu?

15 sezondur ekranlara gelen ve televizyonların en uzun soluklu haftalık dizisi olan Arka Sokaklar’da bir ayrılık iddiası gündemde. Başarılı oyuncu Oya Okar’ın diziyle yollarını ayırma kararı aldığı ve yakın zamanda bu kararını uygulayacağı iddia edildi. Dizide Komiser Selin karakterine hayat veren ve özellikle dizideki Mesut Komiser ile yaşadığı ilişki ve evliliğe giden yolla seyirci tarafından çok sevilen ve ekibin ayrılmaz parçası olan Selin Komiser’in ayrılma kararı herkesi şoke etmiş durumda. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mesut Komiser’in Selin Komiser adına aldığı karar seyirciyi şaşkına çevirmişti. Mesut Komiser ölüme giderken yanında Selin’de götürerek bir noktada beraber ölürüz mesajı vermişti. Oya Okar’ın bu sahneyle diziye veda edeceği iddia edilirken oyuncunun yerine diziye dahil olacak ismin ise şimdiden araştırıldığı öğrenildi.

Oya Okar’ın Yerine Kim Gelecek?

Kanal D ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve seyircinin ilgi ve heyecanla takip ettiği dizilerden biri olan Arka Sokaklar’da Oya Okar’ın ayrılacağı yönündeki gelişmeler üzerine yapım şirketi Erler Film, Oya Okar’ın yerine yeni bir isim arayışına gitti. İddialara göre başarılı oyuncunun yerine diziye Kuruluş Osman Dizisinde Melek karakterini canlandıran güzel oyuncu Özge Sarı’nın dahil olacağı öğrenildi. İddialarla ilgili olarak ise henüz bir açıklama yapılmadı. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

08-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar