Ünlü Oyuncu Ayça Erturan Anne Oldu

Ünlü Oyuncu Ayça Erturan Anne Oldu
Ünlü ve başarılı oyuncu Ayça Erturan ile eşi Oğulcan Kırca’nın Nova adını verdikleri sağlıklı bir kız çocukları dünyaya geldi.

Magazin basınında ve sosyal medyada bugün sevinçli bir haber paylaşıldı ve takipçiler ve okuyucular bu habere en az bu haberin sahipleri kadar sevindiler. Usta oyuncu Levent Kırca’nın oğlu Oğulcan Kırca ile 2014 yılında nikah masasına oturan ünlü ve başarılı oyuncu Ayça Erturan bugün ilk bebeğini kucağına aldı ve ilk kez annelik heyecanını ve duygusunu yaşadı. Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde hamile olduğunu yakınlarıyla paylaşan ve yine hamileyken koronavirüse yakalanan ve bunu da atlatan ünlü isim sonunda uzun zamandır beklediği bebeğine kavuştu. Sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getiren ünlü isim Ayça Erturan ve eşi Oğulcan Kırca bu mutlu anı sosyal medya hesaplarından sevenleriyle ve talipçileriyle paylaştılar. Dünyaya gelen bebeklerine Nova adını veren çiftin mutlu olduğu gözlenirken anne ve bebeğin sağlık durumunun da oldukça iyi olduğu öğrenildi.

Nova Bebek Hoş Geldi

Ünlü oyuncu Ayça Erturan ile 2014 yılında nikah masasına oturan ve mutlu bir evliliğe ilk adımı atan Oğulcan Kırca’nın bugün Nova adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Bu müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından sevenleriyle paylaşan ünlü çift mutluluklarını kelimelere döktü. Oğulcan Kırca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşinin ve dünyaya gelen bebeğinin resmini paylaşarak “gözünden sakınır üzerine titrersin. Nefesini kontrol eder uykusunda izlersin. Morali düşsün her şeyden beter, bir gülümsesin ömre bedel. Bir taneydi. Şimdi iki oldular” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu Ayça Erturan’da yaptığı paylaşımda “dün akşam böyle bir şey geldi ve ben anne oldum. Merhaba Dünya tanıştırayım Nova” ifadelerini kullandı. Pek çok takipçileri ve ünlü isimlerden tebrik mesajları alan çiftin mutluluğu dikkatleri çekti. Biz de çifti tebrik ediyor ve Nova Bebeğe sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz.

Koronavrüse Yakalanıştı

Ünlü oyuncu Ayça Erturan hamileliğinin beşinci ayında koronavirüsün Delta varyantına yakalanmıştı. Sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili paylaşım yapan Ayça Erturan “ilk doz aşımı yaptırmış ikinci doz zamanını bekliyordum. Fakat virüs hızlı davrandı. Genel durumum iyi. Bebek de iyi. Doktorumun takibindeyim” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü isim daha sonra koronavirüsü atlatmıştı.

02-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar